Poll

theoreite oti ta zeugaria ton omadon pou "klironontai" sta one night cup na ksekinisoune na paizoune, gia na iparxei endiaferon sta games,  prepei na einai

isodinamis i kontinis dinamikotitas oste na exei endiaferon to game metaksi tous
5 (19.2%)
oi isxiroteroi me tous pio adinamous oste asxetos to endiaferon tou game na kataligoun sto telos teliko oi gnostes panta idies omades
3 (11.5%)
adiaforo mou einai
4 (15.4%)
den to exo skeftei
0 (0%)
opws tyxei akoma ki an den exei endiaferon to game
14 (53.8%)

Total Members Voted: 25

Voting closed: January 22, 2007, 12:46:39 PM

Author Topic: Peri one night cup kai dinamikotitwn omadwn  (Read 29793 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Re: Peri one night cup kai dinamikotitwn omadwn
« Reply #45 on: January 17, 2007, 03:00:09 PM »
Ntaksei pistevo o Gody ta eipe ola otan anafer8ike gia tin dimiourgia sta8erwn omadwn. Auto kai mono emena me kalyptei. Apo kei kai pera i ka8e clan as katsei na skeftei ki orismena pragmata. Thx Gody.

Xplo, nai, tora 8ymi8ika. Ontws egine ayto, alla se tdm...Proswpika kai protos na vgo se tdm, de mou leei kai tpt.

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #46 on: January 17, 2007, 04:15:06 PM »
Kala gia na lhxei edw apla soy anaferw oti oti kai na einai to proigoumeno onc, metraei sto epomeno sta seedings (ama vgeis prwth thesh exeis poly kalh moira sto epomeno)  :-*
ante hf!
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #47 on: January 17, 2007, 05:36:20 PM »
etsi re xplo katadikazeis olous autous pou den tha einia dinaton na einai protoi na min eoxune diladi kali moira sto epomeno;  :P
to kalitero gia mena:
na moirazontai sta onc oi kaloi paiktes se diafores clan
hf einai opote paizoume gia na exei endiaferon
sta esl as katebainoune os omades na nikane panta oi kaliteres..
sta onc pou einia gia fun olwn twn paidiwn kai gia na exei endiaferon moirasteite

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #48 on: January 17, 2007, 07:13:18 PM »
EGO AUTO EXO KANEI KAI EXO NA DO ASPRI MERA APO EPOXI NONAME KAI OLDSCHOOL GAMO TOUS mR  ;D ;D ;D ;D ;D
:P:P:PP:P

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #49 on: January 17, 2007, 08:18:30 PM »
kalo san idea doctor gia tis clan, alla tous paixtes tous rotises?  ;D ;D ;D

jackieboy

• DV zombie
« Reply #50 on: January 17, 2007, 08:25:35 PM »
ahahahaha  ;D ;D ;D

paL ban apo mR  >:( an sunexiseis etsi..  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #51 on: January 19, 2007, 03:08:52 PM »
Ennoeitai pws otan elega pws prepei na yparxoun seedings prepei na pextoun OLOI oi agwnes katata3is. Diladi kai o 10os sti seira pairnei vathmous poy metrane sto epomeno.

Exei ginei sto parelthon poly kouventa apo mena gia to thema prin arxisoun akoma ta oncs. Den einai dynaton na analysw twra ola osa exw pei kai pali alla se genikes grammes:

1. Oi omades exoun bathmous me vasi prokathorismeno arithmo cups. P.x. sta 5 teleutaia cups.

Auto shmainei pws antamivontai oi omades ( ki auto proypothetei statheres omades) pou katevainoun se ola ta cups. Afou kai o teleutaios pairnei vathmo gia thn parousia tou.

2. Oloi oi agwnes prepei na ginoun gia na vgei bathmologia gia oles tis omades.

3. Paizoun oi isxyroi me tous adynatous ston prwto gyro kai me methodo apokleismou ftanoume ston teliko kai tous agwnes katata3is.

4. An ypothesoume oti h omada sas einai mikromesaia mporei na mhn einai eukolo na ftasete thn bathmologia twn 2-3 prwtwn omadwn alla an p.x. katataseste synexeia 5oi -6oi  mporei eukola na ftasete 4oi sthn geniki katata3i kai na anhkete pia sto group twn isxyrwn.

5. To systhma auto ei nai adiablito kai oti kalytero exei na epidei3ei o athlitismos , einai pagkosmiws apodekto kai diathrei toso to endiaferon oso kai thn eukairia gia oles tis omades.

De thelw na epektathw nomizw pws oloi katalavate ti ennow.

CU

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #52 on: January 19, 2007, 03:21:29 PM »
gody oi paiktes oi pro einai ligoi
to comunity exei poli perissoterous
sinepws an oi paiktes oi pro theloune to kalo tou community kai na exei endiaferon tha to kanoune
an tous endiaferei se ena onc alli mia niki gia to clan tous xoris endiaferon gia tous ipoloipous den tha to kanoune
alla telika isos prepei na ginoune kapoia vimata iper tou game kai tou community, esto ki an auta den exoune toso endiaferon gia tous pro.
pos tha sou fainotan na paizeis as poume sinexeia kai na xaneis 16-1 epeidi den anoikeis se mia omada pro;
ego to kanw gia to game.
mipos na koitaksoume ligo pio pera apo to egw mas;

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #53 on: January 19, 2007, 03:54:29 PM »
paidia egw lew as afhsoume tis protaseis , giati ola edw einai san na proteinoume to modelo tou champions league gia to prwta8lhma ths somalias , dld na kanoume to Champions league somalias , pisteuw to olo nohma otan sth8hke h idea tou one night cup htan na uparxei h dunatothta kai h eukaira na doune oloi oi players to team gaming kai to coop , wste na anadeixtoun omades ,kai na exelixoune auto to coop tous.  Kai sigoura oxi na ftasoume sto shmeio na suzhtame gia seedings kai rankings . Giati s auta ta cup kerdismenoi den bgainoune oi pros alla oloi . Paidia to 8ema to community einai na paei mprosta kai to skill na anebainei kai oxi na menoume stasimoi kai na pername kala me to kouvadaki mas sth "paralia mas" ( apopsh mou ) , gi auto kai adikh na einai h klhrwsh kai me tous kaluterous na peseis, h htta den erxetai giati autos htan kaluteros , alla giati esy ki den hsoun etoimos .

ps: oi pros paidia den zoune se upogeia me 10 tft kai cabbles kai thn fouskwth koukla ston kanape , kanonikoi an8rwpoi einai :) pou kai pinoune xidia kai pane mpouzoukia alla paizoune cod2 se pio hobby base
« Last Edit: January 19, 2007, 03:56:48 PM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #54 on: January 19, 2007, 03:56:07 PM »
asxeto
diladi anadeixthikan omades se auto to onc?
i esto se proigoumena;
ki otan leme omades opws to theteis ennow omades pou pleon oi paiktes tous tha paizoune mazi
giati an ego paro 3 paiktes kalous kai bgo protos den sinainei oti anadeixthike mia omada afou den eimaste oi 4 mas omada para mono gia ena cup :P
« Last Edit: January 19, 2007, 03:58:13 PM by doct0r »

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #55 on: January 19, 2007, 04:06:00 PM »
re doctor etsi 8a kanoume forum chatting

dld gia sena ena team na anadeix8ei = na bgei prwtos ? , mallon exoume diaforetikh apopsh sto anadeix8ei , giati to oti termatizoune oi idies 3 omades den ftaiw egw oute oi alloi admins, alla sto practise pou exei kanei o ka8enas , kai double elimination cup pairnei at least 5 wres kai autos pou 8a kerdisei to winners bracket prepei na perimenei 1 wra gia ton teliko ( soz alla 6 wres cup den einai FUN ) , as poume nice team htan oi uber pou ta palepsane ola ta match tous asxetws me poious paixane kai next time kai kalutera
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

jackieboy

• DV zombie
« Reply #56 on: January 19, 2007, 04:16:02 PM »
Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε οι περισσότεροι από εδώ, γιατί άλλοι ξεφεύγουν από το θέμα, είναι να παρουσιάσουμε προτάσεις για την καλυτέρευση του θεσμού των ONC. Δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε το φοβερό και τρομερό CL, αλλά ένα cup το οποίο να έχει ενδιαφέρον για όλους. Θα συμφωνήσω σε όλα με τον Sir, και πιστεύω ότι όσα είπε πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους Admin. Γιατί δεν έχει νόημα για μία ομάδα που πέφτει με έναν ισχυρό να φεύγει επιτόπου. Ας παλέψει για τις υπόλοιπες θέσεις.

Δεν ξέρω αν αναδείχτηκε κάποια ομάδα σε αυτό το ONC, αλλά σίγουρα δεν θα δεις τις κλασσικές 4 ομάδες στις 4 πρώτες θέσεις;)

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #57 on: January 19, 2007, 07:00:45 PM »
paidia to thema eksantlithike
kali einai i thesi, kaliteri i antithesi, kai ta dio auta mas kanoune tin sinthesi.
nomizo oti bgikane kapoia simperasmata, kai mono pou apasxolise to community kai simmeteixame oloi kerdos einai auto giati simainei oti oloi noiazomaste pos mporoume na to kanoume to game kalitero.
apo ekei kai pera an iparxei i dinatotita meta apo toses protaseis dokimazontai kapoies
an den iparxei pali tha paizo an mporo opos mporo opos oloi mas.
kai to 16-1 sto programma einai. apla den me afinei na xaro to game giati paizo deka lepta(toso krataei i diafora dinamikotitas me ena 16-1) kai telos.
otan krinoune oi admins oti eksantlithike to thema as to kleidosoun.
:)

R o N i N

• 222 HERO!~
« Reply #58 on: January 19, 2007, 07:06:31 PM »
Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε οι περισσότεροι από εδώ, γιατί άλλοι ξεφεύγουν από το θέμα, είναι να παρουσιάσουμε προτάσεις για την καλυτέρευση του θεσμού των ONC. Δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε το φοβερό και τρομερό CL, αλλά ένα cup το οποίο να έχει ενδιαφέρον για όλους. Θα συμφωνήσω σε όλα με τον Sir, και πιστεύω ότι όσα είπε πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους Admin. Γιατί δεν έχει νόημα για μία ομάδα που πέφτει με έναν ισχυρό να φεύγει επιτόπου. Ας παλέψει για τις υπόλοιπες θέσεις.

Δεν ξέρω αν αναδείχτηκε κάποια ομάδα σε αυτό το ONC, αλλά σίγουρα δεν θα δεις τις κλασσικές 4 ομάδες στις 4 πρώτες θέσεις;)

Θα συμφωνησω για πρωτη φορα με τον Jackie!Ας ξεφυγουμε απο το στανταρ ONC με συμμετοχη ομαδων-clan!Ουτος η αλλος πολλες ομαδες παιζουν με merceneries!Mια προταση θα μπορουσε να ειναι εφοσον βλεπω οτι καποιοι ειναι σε ενα αλλο επιπεδο παιχτικο,να γινοντε ομαδες οι οποιες θα απαρτιζοντε απο εναν η δυο pro και απο αλλους δυο noobades(xaxaxa).Oλα αυτα βεβαια με καποιου ειδους κληρωση ετσι ωστε οι ομαδες να ειναι κατα καποιο τροπο ισοδυναμες!Απλα πριν απο καθε ONC να δηλωνοντε ατομα που θελουν να συμμετεχουν ετσι ωστε οι admin να μπορουν να τους κατατασουν στο αναλογο group δυναμικοτητας και να κανουν την κληρωση-διαλογη!Ετσι πιστευω οτι πολλα περισσοτερα ατομα θα συμμετεχουν και βεβαια ολο και περισσοτερες ομαδες θα σχηματιζοντε!Τι λετε?

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #59 on: January 19, 2007, 07:26:35 PM »
n1
o,ti eixa proteinei eks arxis
as to prospathisoume :)
etsi ki alliws onc den einai esl.
einai fun kai gelio :)