Author Topic: splitted : IRC ban.  (Read 9926 times)

Unsto

• DV zombie
splitted : IRC ban.
« Reply #15 on: January 25, 2007, 05:02:00 PM »
re paidia cool egw 8ewrw pws o pal exei diko kai esy exeis dikio dioti nai eprepe na eixame balei ena post me ta rules kai tis commands apo to bot wste na apofugoume tetoia periptwsh , twra egine osoi den xerane katalabane kai elpizw na meinei edw to olo 8ema pou proekupse apo to pou8ena , hf kai fun on , gi auto paizoume aplws to fun isxuei gia olous

Ρε briz ωραια ολα αυτα αλλα μην φτανουμε στο αλλο ακρο, εδω ξεκινανε gathers και οι admins φευγουν στην πορεια και δεν υπαρχει server να παιξουμε, του ανθρωπου του ετυχε κατι και δεν μπορουσε να παιξει, απο την στιγμη που ενημερωσε ειναι ΟΚ πιστευω.

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #16 on: January 25, 2007, 05:10:34 PM »
den nomizw na eipe ston pal koita bgale me apo to gather , giati epeidh ta gather ta exw zhsei ,kaneis admin ama pas kai tou peis se pm bgale me kai plz kai etsi 8a sou rixei ban , o monos logos einai na mhn peis tpt kai ntaxei an nai grapseis kai ena paidia den 8a paixw sto main pou se 1 lepto exei paei to scroll se 20 lines katw gia mena = den egrapsa tpt

kai o xplo milaei gia ena ban pou efage pou htan aFK 7 rounds mesa sto gather .... dld me ena sugnwmh eimaste ok e ? 
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

jackieboy

• DV zombie
« Reply #17 on: January 25, 2007, 05:26:55 PM »
o paL exei apoluto dikio.. den einai oti einai tou CS auta xplo. den einai toi trws ban mono sto CS. padou ginete. ara kala ekane o paL.

file den apadas sto bot.. ston admin apadas pou to leei panw panw..  ;)

isws itan trabigmeno logw tis peristasis. alla etsi prepei..

xplo ban eprepe na fas otan se ola ta rounds isoun afk.. kala kanei o paL..

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #18 on: January 25, 2007, 05:31:44 PM »
den nomizw na eipe ston pal koita bgale me apo to gather , giati epeidh ta gather ta exw zhsei ,kaneis admin ama pas kai tou peis se pm bgale me kai plz kai etsi 8a sou rixei ban , o monos logos einai na mhn peis tpt kai ntaxei an nai grapseis kai ena paidia den 8a paixw sto main pou se 1 lepto exei paei to scroll se 20 lines katw gia mena = den egrapsa tpt

kai o xplo milaei gia ena ban pou efage pou htan aFK 7 rounds mesa sto gather .... dld me ena sugnwmh eimaste ok e ? 
Eipa oti apantisa sto pm pou mou ir8e gia tin symmetoxi sto gather, den kserw an auto itan apo to bot, ara den pire kaneis tin apantisi mou. Prospa8eia ekana pantws, ap'oti katalava i agnoia mou gia tis entoles odigise se mia pareksigisi, o PaL to pire alliws ki egw alliws, 8ewrw oti to 8ema dieu8eti8ike ki ola kala. Den itan omws stis pro8eseis mou na dimiourgi8ei tetoia anakatwsoura kai na arxisoun oi diafwnies metaksy sas paidia. An auto sas iremei, den 8a ksanampw gia gather an den to 8elete, gia na isixasoun oloi. Gia mena to 8ema exei liksi pleon, alla kalo 8a itan ena post me oles tis entoles kai ti simasia tis ka8e mias fysika kai gia mas tous "asxetous". Egw, pali me sas 8a paizw ite einai se gather, ite se cup i estw etsi gia tin plaka. No hard feelings. 8)
o paL exei apoluto dikio.. den einai oti einai tou CS auta xplo. den einai toi trws ban mono sto CS. padou ginete. ara kala ekane o paL.

file den apadas sto bot.. ston admin apadas pou to leei panw panw..  ;)

isws itan trabigmeno logw tis peristasis. alla etsi prepei..

xplo ban eprepe na fas otan se ola ta rounds isoun afk.. kala kanei o paL..
Twra to kserw ki egw oti den apantas sto bot  :), e ti na kanw re paidia parte mou to kefali epeidi den iksera  ::)

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #19 on: January 25, 2007, 06:55:08 PM »
araxte ligo me ta ban
i entoli ban kai kick einai entoli pou xrisimopoieitai gia anepithimita atoma
to na ksekinisei ena gather kai enas paiktis gia kapoio prosopiko logo na min prolabei oute na enimerosei oti den mporei den einai logos gia ban
kai nomizo oti oloi edo gnorizoume olous kai exoume tin aisthisi oti mporoume na sinenoithoume. diladi an enas gnostos paiktis( ki ennow oxi enas anonimos ) gia kapoio logo den enimerosei to sebomaste me tin ennoia oti theoroume oti kati sobaro etixe kai kanoume ipomoni na ksanakanoume to gather
den arxizoume ta gamostauridia kai ta ban
ainte giati hf einai edo
p.s. to ti kanoune ekso einai allou papa euaggelio. giati opoy theloume kanoume ta mesa(vlepe 4 paiktes sto esl) opou theloume ta ekso. ento ellanta
tnx
« Last Edit: January 25, 2007, 07:04:25 PM by doct0r »

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #20 on: January 25, 2007, 07:55:50 PM »
paidia 1on1 sd ladder ESL sign up :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #21 on: January 25, 2007, 08:47:34 PM »
eisai poly kakos brizo....
Den hmoun se ola ta rounds afk.  ;) filakia
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

Tak1s

• CBWARRIOR.
« Reply #22 on: January 25, 2007, 09:25:48 PM »
!REMOVE

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: splitted : IRC ban.
« Reply #23 on: January 26, 2007, 10:10:00 AM »
Βζιιιιουν
Παράκληση για σαμπόρντ είπαμε, όχι την ιστορία του βόσπορου.
Νο bans pls, pal δε μπορεί να χρησιμοποιείς τις ίδιες μεθόδους σ' ένα κανάλι 200 ατόμων και σ' ένα 30, φαντάστηκα πως θα το ήξερες. :-Π
Το παιδί επιχειρηματολόγησε, οκ απλά παρεξήγηση, μην είστε με τα bans όπως είναι ο king με τα tk, γιατί απλά θα ανεβάσουμε το ban access level. :P
Hf και τα τέτοια.

ougk

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #24 on: January 26, 2007, 12:14:22 PM »
 ;D T-KinG in da house...

jackieboy

• DV zombie
« Reply #25 on: January 26, 2007, 02:34:48 PM »
;D T-KinG in da house...

ahahhahahahhaha
YO. 8)

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #26 on: January 26, 2007, 02:42:29 PM »
plaka plaka iv passed on my bad karma to assvas, 0 tk's this week for me and 4-5 for ass :D afto simeni clan <3

R o N i N

• 222 HERO!~
« Reply #27 on: January 26, 2007, 05:34:32 PM »
araxte ligo me ta ban
i entoli ban kai kick einai entoli pou xrisimopoieitai gia anepithimita atoma
to na ksekinisei ena gather kai enas paiktis gia kapoio prosopiko logo na min prolabei oute na enimerosei oti den mporei den einai logos gia ban
kai nomizo oti oloi edo gnorizoume olous kai exoume tin aisthisi oti mporoume na sinenoithoume. diladi an enas gnostos paiktis( ki ennow oxi enas anonimos ) gia kapoio logo den enimerosei to sebomaste me tin ennoia oti theoroume oti kati sobaro etixe kai kanoume ipomoni na ksanakanoume to gather
den arxizoume ta gamostauridia kai ta ban
ainte giati hf einai edo
p.s. to ti kanoune ekso einai allou papa euaggelio. giati opoy theloume kanoume ta mesa(vlepe 4 paiktes sto esl) opou theloume ta ekso. ento ellanta

tnx

s w s t o s   o   doctoras!Edw ellada guys!
« Last Edit: January 26, 2007, 05:36:46 PM by R o N i N »

jackieboy

• DV zombie
« Reply #28 on: January 26, 2007, 06:12:51 PM »
edw ellada prepei na ginei opws to exwteriko.. opws kanei o paL..
ban an fugeis apo gather..
ban an grafeis loi tin wra to idio pragma sto Irc..
einai admin kai den tou tin leei kaneis.. tou dwsan auto to dikaiwma pou simainei oti den einai lathos.. ;)

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #29 on: January 26, 2007, 07:32:20 PM »
edw ellada prepei na ginei opws to exwteriko.. opws kanei o paL..
ban an fugeis apo gather..
ban an grafeis loi tin wra to idio pragma sto Irc..
einai admin kai den tou tin leei kaneis.. tou dwsan auto to dikaiwma pou simainei oti den einai lathos.. ;)
haha ti einai re...o theos o admin?  :(  ???
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"