Author Topic: splitted : IRC ban.  (Read 9923 times)

[5thW]sagr

• Guest
splitted : IRC ban.
« on: January 25, 2007, 12:15:19 AM »
Paraklisi gia support sto IRC kai trwme kai ban????
To oti dilwsa symmetoxi sto gather kai den mpika, einai giati mou proekypse kati ksafniko. Kai den efyga xwris na pw tipota, to oti den mporw, to dilwsa kai ston admin me pm alla kai zitisa sto channel kapoion na mpei sti 8esi mou. Twra an me ta spam pou egrafan oloi, den diavase kaneis auto pou egrapsa, egw den ftaiw giauto. Alla oute kai mporousa na paiksw, apla emeina sto kanali afk. Apo kei kai pera to na mou kanei autos pou mou ekane ban, to 8ewrw pera gia pera ypervoliko kai paidiastiko, idiaitera epeidi to efaga xwris na rwtisei kaneis ti egine. Mpravo re magkes poly aploxera ta moirazete ta ban!! Ystera milate kai gia kalo klima stin koinotita!?!?! Kai pali mpravo sto palikari!!

jackieboy

• DV zombie
« Reply #1 on: January 25, 2007, 04:16:48 AM »
borei na egine katalathos re.. min trelenese.. rwta prwta kai meta mila.. isws exeis dikio. alla rwta ti egine prwta kai meta arxize na brizeis.. ;)

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #2 on: January 25, 2007, 10:26:27 AM »
borei na egine katalathos re.. min trelenese.. rwta prwta kai meta mila.. isws exeis dikio. alla rwta ti egine prwta kai meta arxize na brizeis.. ;)

Kat'arxin den evrisa kanenan. Kai den egine kata la8os, kserei autos pou to ekane, giati m'ekane kick kai  apo ton 222 server, opou mpika ligo argotera me meli tis clan mou gia proponisi, mpike, me rwtise giati den epaiksa afou dilwsa symmetoxi kai prin apantisw me petakse eksw kai apo ton server alla ki otan prospa8isa na dwsw eksigiseis mesw irc eida oti i IP mou eixe ginei banned. So, no mystakes!

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #3 on: January 25, 2007, 11:54:05 AM »
Oraia tha vrisw egw k tha pw to exhs... Mlk paL min xanakaneis ban kanena...  :o
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

Unsto

• DV zombie
« Reply #4 on: January 25, 2007, 11:55:52 AM »
Δεν μας λες και το ονομα του αφου ξερεις ποιος ειναι?

jackieboy

• DV zombie
« Reply #5 on: January 25, 2007, 02:48:50 PM »
nai. afou milises mazi tou den mas les kai to onoma na doume poios einai..
xplo poios sou eipe oti itan o paL? :o

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #6 on: January 25, 2007, 03:00:01 PM »
loipon akouste kala
eimai admin kai exo dikaioma na kano oti goustaro
to palikari mpainei se ena game mou kai xoris na pei tpt se mena apla apofasizei na min mpei sto game .. kai kala leei oti milise se allon alla ego imoun o admin kai den mou eipe tpt .
tou stelno sto irc den apantaei
kano refresh sto ase kai ton blepo mazi me 2 allous rod ston 222 public
LOIPON
1on .DEN EIMAI TO POUTANAKI TOU KATHENOS NA KANEI ADD KAI AMA DEN GOUSTAREI NA MIN MPEINEI.opoios kanei add kai den mpainei ban.etsi einai se ola ta gathers tou kosmou ama thelete px mpeite mia #cs.gather na deite ti ginete apo bans
2on. opoios den xerei ti exei ginei to boulonei.
arketa me auto to thema
kai sagr molis arxizei to gather exei pano pano poios einai o admin kai den einai kai poli diskolo na min to breis ..so ase tis blakeies giati otan les oti exo prob simenei exo prob me cdkey i epese to net mou kai oxi den exo orexi protimo na paixo me filarakia

to !REMOVE einai apli command
bots

jackieboy

• DV zombie
« Reply #7 on: January 25, 2007, 03:04:11 PM »
1on .DEN EIMAI TO POUTANAKI TOU KATHENOS NA KANEI ADD KAI AMA DEN GOUSTAREI NA MIN MPEINEI.opoios kanei add kai den mpainei ban.etsi einai se ola ta gathers tou kosmou ama thelete px mpeite mia #cs.gather na deite ti ginete apo bans

dikio exei se auto padws..
ban imeras nomizw an den beis sto gather pou exeis dilwsei summetoxi..  ;)

;)
« Last Edit: January 25, 2007, 03:06:26 PM by JackieBoy »

VERTIGO

• DV zombie
« Reply #8 on: January 25, 2007, 03:14:25 PM »
den exw idea ti egine,all an auto pou leei o pal einai alh8eia,parolo pou to eipe ligo oma exei dikio..lden mporeis na mpeneis sto gather kai meta na fevgeis xwris na enimerwneis ton admin..
einai eknevristiko oxi mono gia ton admin alla kai gia tous pextes pou einai sto gather kai mpikan ston server.
pistevw to ban einai poli akraio,alla kalo tha itan an kapoios den mpenei ston server epeidi arxise to agapimeno tou vrazilianiko kserw gw,tote na mhn tou epitrepetai i simmetoxh se gather gia 15 meres i kati tetoio.
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #9 on: January 25, 2007, 03:47:05 PM »
Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά... Άνθρωποι είμαστε, κάτι συμβαίνει και πρέπει να σηκωθείς από το pc. Τι τραβάτε ban κατ'ευθείαν; Σε όλους έχει συμβεί. Στο #cs.gather ας κάνουν ότι θέλουν, έχουν μέσο όρο 100 άτομα pool για τα games τους... Εδώ αν αρχίσετε έτσι απλόχερα να μοιράζετε στο τέλος θα παίζουν μόνοι τους οι admins μέχρι να λήξουν τα bans!
« Last Edit: January 25, 2007, 03:49:52 PM by k3rst »
sp.encc

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #10 on: January 25, 2007, 03:51:44 PM »
loipon akouste kala
eimai admin kai exo dikaioma na kano oti goustaro
to palikari mpainei se ena game mou kai xoris na pei tpt se mena apla apofasizei na min mpei sto game .. kai kala leei oti milise se allon alla ego imoun o admin kai den mou eipe tpt .
tou stelno sto irc den apantaei
kano refresh sto ase kai ton blepo mazi me 2 allous rod ston 222 public
LOIPON
2on. opoios den xerei ti exei ginei to boulonei.
arketa me auto to thema
kai sagr molis arxizei to gather exei pano pano poios einai o admin kai den einai kai poli diskolo na min to breis ..so ase tis blakeies giati otan les oti exo prob simenei exo prob me cdkey i epese to net mou kai oxi den exo orexi protimo na paixo me filarakia

bots

Loipon file mou PaL, na sou milisw ki egw stin idia glwssa pou xrisimopoiises.
Nai eisai o admin kai kaneis oti goustareis, mporeis omws esti apla na 8igeis kai tous allous?
To palikari pou anafereis, emena diladi, itan to 3o gather pou 8a epairne meros, so den gnwrizw oute tin entoli !REMOVE, twra tin ema8a, oute apofasisa na min mpw sto game kai den sou eipa tipota. Apantisa sto pm, sto irc pou mou ir8e i IP kai to pass gia to gather, apantisi den elava, den kserw giati. Meta mpika sto koino kanali kai zitisa apo kapoion na parei tin 8esi mou sto gather, epanalamvanw den gnwriza tin entoli !REMOVE, alla apo to poly spam ekeini tin wra, amfivalw an to diavase kaneis. Opote emeina men sto channel alla afk.
Den nomizw na sou zitise kaneis na gineis to poutanaki tou, opws esy eipes, den kserw giati to vlepeis etsi.
Ksereis, eimai 38 xronwn ypeu8uno atomo, me ligo eleu8ero xrono kai parolauta 8elw na paizw kai to agapimeno mou game, opote paizw apo to spiti. X8es loipon eprepe na kanw tautoxrona kai babysiting sta 3 mou paidia. Otan anagkastika na fygw, itan epeidi epese kai xtypise o mikros mou kai opws katalavaineis anamesa sto game kai sto paidi mou proteraiotita exei to paidi! Parolauta, prospa8isa na to pw, alla den mporousa na afisw kai to paidi na klaiei. Otan loipon epestrepsa to gather eixe idi arxisei kai eipame me merikous allous RoD na mpoume s'enan server gia paixnidi, etyxe na einai o 222. Les esy na ekana kati ek tou ponirou kai na imoun toso afelis na mpw kapaki ston server gia na paiksw?? Oxi loipon den einai etsi, sevomai ka8e enan paikti pou afierwnei xrono apo ton polytimo xrono tou gia to paixnidi, den eimai kanena paidaki i argosxolos na kanw plakes me tous allous! Esy diladi to 8ewreis adianoito ap'oti katalavainw na tyxei ston allon kati ksafniko, kati ektakto kai na min mporei na mpei i na xreiastei na vgei ksafnika.
Oso gia to poioi einai oi admin kati psiloskampazw, alla min fantasteis kai polla pragmata, den einai oloi gnwstes tis pliroforikis opws kapoioi alloi, min 8ewreis dedomena kapoia pragmata.
Kai 8elw na ksereis gia to atomo mou ena pragma, otan lew oti exw provlima, to ennow!!! An den goustarw, den paizw. Kai sto katw katw an i8ela na kanw apla tin plaka mou i 8ewrousa ton ka8e admin to poutanaki mou kai kanw oti goustarw, tote den 8a empaina ston kopo na mpw, na grapsw auto to katevato kai na apologi8w gia kati to opoio den rwti8ika ti egine. X8es me rwtises, alla den eixes tin ypomoni na perimeneis na sou apantisw, m'ekanes kick. Elpizw twra na ka8iseis na diavaseis ti grafw kai na ksereis oti ta pragmata den einai panta opws deixnoun.

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #11 on: January 25, 2007, 04:21:35 PM »
re paidia cool egw 8ewrw pws o pal exei diko kai esy exeis dikio dioti nai eprepe na eixame balei ena post me ta rules kai tis commands apo to bot wste na apofugoume tetoia periptwsh , twra egine osoi den xerane katalabane kai elpizw na meinei edw to olo 8ema pou proekupse apo to pou8ena , hf kai fun on , gi auto paizoume aplws to fun isxuei gia olous
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #12 on: January 25, 2007, 04:33:21 PM »
Loipon paL efoson den yparxoun rules kai to cod2 den einai cs kai pare to xampari telika...
DEN THA KANEIS OTI GOUSTAREIS...Einai poly aplo...
Admin den shmainei kanw oti thelw...xanakane ban xwris na exoun vgei rules kai vgenw apo to irc op.
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #13 on: January 25, 2007, 04:37:53 PM »
kala an milas gia tote xplo eprepe na to fas mlk to BAN stegna :P blaka :) :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #14 on: January 25, 2007, 04:49:25 PM »
oti peis re...