Κατρχην το Call Of Duty Division της ομαδας μας συμμετεχει στο Πανευρωπαικο Ladder της Clanbase και μαλιστα δινει πολλους Αγωνες
http://www.greekopforces.gr/g_matches.asp?code=YV5T6VN8PY78JC39G29C&page=7 Το οτι επιλεξαμε την Clanbase και οχι το ESL ΑΥΤΟ ειναι δικο μας θεμα και δεν υποχρεουμε να σας πω τους λογους ( προφανως την θεωρουμε σκαλες Ανωτερη ).
Με το υπολοιπο Ελληνικο Community δεν ειχαμε και τις καλυτερες σχεσεις γιαυτο και δεν συμμετεχουμε,ελπιζω αυτο να αλλαξει στο Μελλον.
Τωρα οσον αφορα τον Τροπο Οργανωσης της Ομαδας μας αυτο παρακαλω να το αφησετε σε εμας,ο καθενας εχει την Ομαδα του οπως θελει.Αλλος εχει βαθμους αλλος εχει μονο χαβαλε ,αλλος θελει μονο Top Επιδοσεις ειναι Θεμα φιλοσοφιας του καθενα.
Παντως θα μου επιτρεψετε να πιστευω οτι ειμαστε απολυτως επιτυχημενη σαν ομαδα αφου ιδη κλεισαμε 3,5 χρονια ζωης και ολο ανεβαινουμε ενω αλλες ομαδες ( το 90% διαλυονται τον πρωτο χρονο).
Εχουμε καταφερει να ειμαστε μεσα στις 10 Μεγαλυτερες Παγκοσμιως Ομαδες και κατα τη γνωμη μου ( ασχολουμε πολυ με το θεμα ) η Καλυτερη σε Οργανωση και Υποδομη ( διαθετουμε ιδη 2 ιδιοκτητους Server-Μηχανηματα) που υπαρχει αυτη τη στιγμη.Αυτο θα επρεπε να ευχαριστει ολο το Community αφου η Χωρα μας ειναι σε κατι πρωτοπορος αλλα δυστυχως ως συνηθως τα μπραβο γινονται καταρες.
Τελος παντων οπως και να εχει φιλοι μου εμεις θα ειμαστε για πολλα χρονια Ενεργοι και αφου θελετε να σας πουμε και ποιος ειναι ο Στοχος μας ,πολυ ευχαριστως.
Δεν μας νοιαζει για το Call Of Duty δεν μας νοιαζει για το Medal Of Honor η για κανενα αλλο Παιχνιδι,σκασιλα μας μεγαλη, αυτα σημερα ειναι αυριο οχι.
Αυτο που μας νοιαζει ειναι να δημιουργησουμε κατι που θα βρουν και τα παιδια μας και θα ειμαστε υπερηφανοι γιαυτο.
Οταν δεν θα υπαρχει Call Of Duty (προφανως καποιο αλλο παιχνιδι θα εχει παρει τη θεση του ) εμεις θα ειμαστε εδω παιδια και οταν δεν θα υπαρχει καμια απο τις αλλες ομαδες που τωρα παιζεται μαζι τους εμεις παλι θα ειμαστε εδω και θα εχουμε πλεον μια διαρκεια και μια Παραδοση στο χωρο που θα μας κανει ευτυχισμενους γιαυτο το καταπληκτικο πραγμα που φτιαξαμε.