Author Topic: Χαιρετισμος και απο τους Greek Operation Forces  (Read 7654 times)

[GR-OF]Olympus

• Ranked Pubzorz!
Παιδια γραφτηκα και εγω στο Φορουμ σας μονο και μονο για να ζητησω συγνωμμη που καποια δικη μας αντιπαραθεση μεταφερθηκε εδω και σας εφερε σε δυσκολη θεση.
Παρακαλω ολα τα Μελη της ομαδας μου να σταματησουν τους διαξιφισμους και τα ασχημα post εδω διοτι δεν ειναι σωστο.
Ενταξει αυτο που εγινε με τον Ronin μας εχει συμβει πολλες φορες αφου σε μια Ομαδα 400 Ενεργων ατομων λογικο ειναι να δημιουργουνται συγκρουσεις οσο καλα οργανωμενη και αν ειναι.
Πολλα παιδια εχουν φυγει κατα καιρους απο εμας και εχουν δημιουργησει αλλες ομαδες.Καλως η κακως οι Greek Operation Forces ειναι μεγαλο σχολειο σε θεματα οργανωσης και αναπτυξης ομαδων.Ολα αυτα ειναι φυσιολογικα και δεν μας πειραζουν καθολου.Μας πειραζει καμια φορα μονο ο τροπος που μεθοδευονται.
Στατιστικα στους 10 που φευγουν οι 8 μετα καποιο διαστημα ζητουν να ξαναγυρισουν πισω.
Εγω προσωπικα εχω συνηθισει και δεν μου κανει καθολου εντυπωση να δεχομαι πυρα απο ανθρωπους που βοηθησα και στηριξα, οσο και μεχρι εκει που μπορουσα.
Δυστυχως και εγω εχω κανει το λαθος να γραψω πραγματα σε Φορουμ που δεν ειναι σε αντιστοιχια με το ηθος μου η το επιπεδο μου,δυστυχως για μενα!!
Παντως ολοι κρινονται σε βαθος χρονου και κρινονται απο αυτα που δημιουργουν στη ζωη τους και οχι απο αυτα που λενε.

Peace........................
« Last Edit: February 05, 2007, 01:32:49 PM by [GR-OF]Olympus »

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
Re: Χαιρετισμος και απο τους Greek Operation Forces
« Reply #1 on: February 05, 2007, 01:35:09 PM »
Mono 400 eiste? ??? Re su olympus na sou kano mia erotisi eiste 400 meli kai den boithatai katholou to elliniko community tou cod2 giati etsi?
Oute sta cups sas vlepoume oute esl paizete giati olo auto?Poios einai o skopos sas na lete oti exoume mia clan me 400 atoma kai thats all  ???

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #2 on: February 05, 2007, 01:50:36 PM »
Mono 400 eiste? ??? Re su olympus na sou kano mia erotisi eiste 400 meli kai den boithatai katholou to elliniko community tou cod2 giati etsi?
Oute sta cups sas vlepoume oute esl paizete giati olo auto?Poios einai o skopos sas na lete oti exoume mia clan me 400 atoma kai thats all  ???
ntax re den einai oloi sto cod2 prwton... alla exeis apolyto dikio sto oti exoun stamathsei na symmetexoun energa stis diorganwseis oi GR-OF.
New leader = New ideas? = Tha sas doume kai se kana ONC? ...
gl lads.
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Re: ??????????? ??? ??? ???? Greek Operation Forces
« Reply #3 on: February 05, 2007, 02:18:48 PM »
Kalosir8es Olympus.
Sorry, re Olympus, na se rotiso kati, epeidi exo kai go tin idia aporia me tous prolalisantes mou, polla legontai, polla akougontai kai kapou mperdevetai to pragma...sxetika me tous GROF!

H filosofia stous GROF, ap oti ksero, einai na organonete diafores omades, gyro ap to ka8e game, vasismenes se stratiotiki -ierarxika- morfi wste na yparxei mia sygekrimeni douleia gia ton ka8ena paikti. Sti synexeia omws kapou to xanete. Epikentroneste sto dioikitiko kommati, perissotero ap oti sto gaming me apotelesma na eperxontai trives metaksy twn melwn sas. Exo mpei kata kairous sto site sas kai sto forum sas kai vlepo pragmata, opws apovoles-poines-kyroseis, ti stigmi, pou den yparxei enas skopos, enas stoxos gia tin omada...toulaxiston tou COD2 pou exete kai server kai omada fysika. Den mporw loipon na katalavo pros ti tosi fasaria, ti stigmi pou den pairnete meros, esto kai gia tin symmetoxi sto Elliniko ESL, kai arkeiste sto poios einai dioikitis, loxias, i mageiras, posoi feygoun posoi erxontai, stin ekastote omada? Sorry pou sto leo, alla de nomizo kaneis apo mas na koitaei ta statistika ton apoxoriseon i ton prosxoriseon se mia omada, pou mono antagonistiki den einai kai arkeitai sto na paizei moni tis se ena server kai na "va8mologei" moni tis, ton eauto tis...mipos einai kairos na to parete diaforetika to pragma?

De ksero ti paixtike me ton Ronin, oute milao ek merous tou, i gia na ton ypostirikso, alla de ksero an kai ti kerdise i exase ap tin epilogi tou ayti.

thx.  :)

jackieboy

• DV zombie
« Reply #4 on: February 05, 2007, 03:30:18 PM »
dikio exei o blue se ola osa leei..
alla einai fovero auto pou leei kai i Bereta. na exete 400 atoma san GROF kai toulaxiston ta 50, ta 40 pes, na einai tou cod2 kai na min katebazete toulaxiston 2 omades sta ONC. einai tromero. exoume problima na broume omades na paixoume kai eseis den kanete tpt??? me to zori 12 omades sto proigoumeno ONC.. eleos. xestika gia to poios eklepse ti kai gia ta ban. eiste aparadektoi pou den katebazete toulaxiston 2 omades sta ONC.  >:( >:( TELOS.
« Last Edit: February 05, 2007, 03:37:17 PM by JackieBoy »

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #5 on: February 05, 2007, 03:35:46 PM »

Bravo beret eipes mia fora kai kati swsto, pera apo ta n1, ftw...ktl

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #6 on: February 05, 2007, 04:21:25 PM »
Θα συμφωνήσω με τον Blue διότι έχω δει και στο site των GR-OF ότι βαθμολογούνται με την επίδοση στους διάφορους public servers και με την επίδοση τους στο 12 vs 12 στον πριβέ server τους...
Για να ανεβεί η ομάδα θέλει πολύ practice εξωτερικό ή έστω με πολλά εγχώρια pcw ... και προς θεού όχι 12 vs 12 και όχι 6vs6...
5v5 και κάτω ;)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

[GR-OF]Olympus

• Ranked Pubzorz!
« Reply #7 on: February 05, 2007, 04:27:19 PM »
Κατρχην το Call Of Duty Division της ομαδας μας συμμετεχει στο Πανευρωπαικο Ladder της Clanbase και μαλιστα δινει πολλους Αγωνες http://www.greekopforces.gr/g_matches.asp?code=YV5T6VN8PY78JC39G29C&page=7
Το οτι επιλεξαμε την Clanbase και οχι το ESL ΑΥΤΟ ειναι δικο μας θεμα και δεν υποχρεουμε να σας πω τους λογους ( προφανως την θεωρουμε σκαλες Ανωτερη ).
Με το υπολοιπο Ελληνικο Community δεν ειχαμε και τις καλυτερες σχεσεις γιαυτο και δεν συμμετεχουμε,ελπιζω αυτο να αλλαξει στο Μελλον.
Τωρα οσον αφορα τον Τροπο Οργανωσης της Ομαδας μας αυτο παρακαλω να το αφησετε σε εμας,ο καθενας εχει την Ομαδα του οπως θελει.Αλλος εχει βαθμους αλλος εχει μονο χαβαλε ,αλλος θελει μονο Top Επιδοσεις ειναι Θεμα φιλοσοφιας του καθενα.
Παντως θα μου επιτρεψετε να πιστευω οτι ειμαστε απολυτως επιτυχημενη σαν ομαδα αφου ιδη κλεισαμε 3,5 χρονια ζωης και ολο ανεβαινουμε ενω αλλες ομαδες ( το 90% διαλυονται τον πρωτο χρονο).
Εχουμε καταφερει να ειμαστε μεσα στις 10 Μεγαλυτερες Παγκοσμιως Ομαδες και κατα τη γνωμη μου ( ασχολουμε πολυ με το θεμα ) η Καλυτερη σε Οργανωση και Υποδομη ( διαθετουμε ιδη 2 ιδιοκτητους Server-Μηχανηματα) που υπαρχει αυτη τη στιγμη.Αυτο θα επρεπε να ευχαριστει ολο το Community αφου η Χωρα μας ειναι σε κατι πρωτοπορος αλλα δυστυχως ως συνηθως τα μπραβο γινονται καταρες.
Τελος παντων οπως και να εχει φιλοι μου εμεις θα ειμαστε για πολλα χρονια Ενεργοι και αφου θελετε να σας πουμε και ποιος ειναι ο Στοχος μας ,πολυ ευχαριστως.
Δεν μας νοιαζει για το Call Of Duty δεν μας νοιαζει για το Medal Of Honor η για κανενα αλλο Παιχνιδι,σκασιλα μας μεγαλη, αυτα σημερα ειναι αυριο οχι.
Αυτο που μας νοιαζει ειναι να δημιουργησουμε κατι που θα βρουν και τα παιδια μας και θα ειμαστε υπερηφανοι γιαυτο.
Οταν δεν θα υπαρχει Call Of Duty (προφανως καποιο αλλο παιχνιδι θα εχει παρει τη θεση του ) εμεις θα ειμαστε εδω παιδια και οταν δεν θα υπαρχει καμια απο τις αλλες ομαδες που τωρα παιζεται μαζι τους εμεις παλι θα ειμαστε εδω και θα εχουμε πλεον μια διαρκεια και μια Παραδοση στο χωρο που θα μας κανει ευτυχισμενους γιαυτο το καταπληκτικο πραγμα που φτιαξαμε.

« Last Edit: February 05, 2007, 04:33:09 PM by [GR-OF]Olympus »

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #8 on: February 05, 2007, 04:44:43 PM »
OK, και εμένα θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με το να υπάρχει διοίκηση σαν να βρισκόμαστε στον στρατό και να αποκαλούμε τους ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ * αφού μόνο ένα game είναι και πάνω απο όλα έιναι συμπαίκτες και όχι στρατιώτες* με τα αξιώματα τους...π.χ. Στρατηγέ μου κτλ.
Δεν συμφωνώ με το να παίρνει κάποιος ένα game με την εθνικιστική του αντίληψη και με το να καυχιέται ως multi-gaming clan ότι είναι η καλύτερη στο κόσμο...και βάζοντας και τον εθνικό ύμνο στο site :(
Μόνο η εθνική ομάδα θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο και άμα μιλήσουμε για σοβαρότερες national teams μόνο ο εθνικός ύμνος δεν μπαίνει.
Δεν λέω πολύ οραίο το site σας χωρίς πλάκα αλλα κάποια πράγματα εγώ ως xploder τα βλέπω κάπως υπερβολικά στα όρια της πλάκας...
http://www.clanbase.com/claninfo.php?wars=1&cid=1264892&lid=2355 ...αυτά δεν είναι αρκετά matches στην super σελίδα του ClanBase και το rank υποδηλώνει άλλα. Ας πούμε όμως gl στα επόμενα...
Ελπίζω να μην δω καμιά photo μου στο site σας με βελάκια πάνω και WANTED DEAD OR ALIVE. Εγώ στα λέω αυτά γιατί νοιάζομαι και με προβλημάτισαν κάποια πραγματάκια...
Άντε να σας δούμε σε κάνα ONC και μην θεωρείτε το CoD2 community με τα τόσα members του εχθρούς γιατί καλό δεν κάνει και στις 2 πλευρές... (την ώρα και τη στιγμή που γίναν 2...  >:( )

G.White

• Guest
« Reply #9 on: February 05, 2007, 05:01:22 PM »
Χαρηκα παρα πολυ που ειδα τον αρχηγο των GR-OF να κανει post στο forum.
Ειναι οντως ενα μεγαλο σχολειο για την οργανωση και την διοικηση μιας ομαδας,βεβαια αν εχεις παει στρατο και ειδικες δυναμεις ιδιαιτερα οπως ημουν εγω και ειδικα σαν αξιωματικος δεν εχεις και πολλα να μαθεις .Επειδη λοιπον ειπωθηκε αυτο παραπανο ,θελω να πω οτι το να εχεις πολλα μελη ειναι μεν καλο αλλα πρεπει και να εισαι συνεχεια  κοντα τους.Στο στρατο ο λοχιας ειναι πιο κοντα στον φανταρο απο οτι ειναι ο λοχαγος ποσο μαλλον ο στρατηγος.Αφτο λοιπων που θελω να πω ειναι ,εχεις 1-2-3-4-5-6-7-8 παιχνιδια;Ωραια ασχολεισου με ολα μπαινε σε ολα μιλα με ολους ακου τα παραπονα τους,αν δεν μπορεις μειωσε τα.Μην αφηνεις τους υπολοιπους απεξω η Ελληνικη κοινοτητα θα ηταν ακομα ποιο δυνατη και ποιο ανταγωνιστικη εαν υπηρχε επαφη και συνεργασια,στο ελληνικο πρωταθλημα πρεπει οποσδηποτε να μπειτε.Δεν νοειται ομαδα που να κατεβαινει champions league χωρις να εχει παρει τουλαχιστων 3 θεση στην χωρα της.
Η καθε ομαδα εχει τους δικους της κανονες δεν ειναι καφενειο οπως εχεις γραψη σε καποιο post,στην τελικη ενα παιχνιδη ειναι πρεπει να το χαιρομαστε.
Θελω επεισης να πω οτι στην δικη μας ομαδα που φτιαχθηκε απο φιλους με σκοπο την διασκεδαση, καποιοι και ολοι το ξερουμε ας μην κρυβομαστε ειμασταν ενεργα μελοι των GR-OF,δεν ειχαμε ουτε εχουμε σκοπο να φερουμε πληγμα στην δικη σας ομαδα,οπως και σε καμια αλλη ομαδα και ας μην το κρυψω οτι η λεξη καφενειο μας ακουστηκε λιγακι βαρια,η ψυχουλα μας το ξερει το τη τραβαμαι για να την οργανωσουμαι.Γι αυτο λοιπων θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν εγινε καμια υποχθονεια συνενοειση οσο αναφορα εμας παντα μιλαω,για τους αλλους δεν ξερω ουτε και με ενδιαφερη να μαθω.
Με απολυτο σεβασμο              G.White διοικητης Sharks

[GR-OF]Olympus

• Ranked Pubzorz!
« Reply #10 on: February 05, 2007, 05:03:50 PM »
Δυστυχως φιλε  xpLodeR  εισαι κλασσικη περιπτωση καποιου που κρινει απο μακρια χωρις να γνωριζει.
Αγαπητε φιλε το οτι εχουμε βαθμους δεν σημαινει οτι ειμαστε Στρατος ,οι βαθμοι αν εκανες τον κοπο να κοιταξεις τον Κανονισμο μας ειναι απλα για να δειχνουν τον χρονο που εχει καποιος στην Ομαδα μας.
Το σχολιο σου περι του skill της ομαδας μας του COD επισης αστοχο και βιαστικο αφου μονος μου ειπα πριν οτι στοχος μας δεν ειναι να εχουμε ωποσδηποτε υψηλο skill.Αλλα πραγματα μας ενδιαφερουν.
Καλυτερα οταν θελεις να μιλας με επιχειρηματα να εισαι πιο προσεκτικος και οταν θελεις να κανεις σχολια για καποιον να εισαι σιγουρος οτι τον ξερεις.Το να κρινεις κατι απο μια γρηγορη ματια ειναι μεγαλο λαθος.
G.White  το σχολιο μου <καφενεια> ηταν ωποσδηποτε υπερβολικο και αποτυχημενο το παραδεχομαι,απλα το ειπα για να δειξω την διαφορα οργανωσης που εχουμε απο αλλες ομαδες,δεν ηθελα να προσβαλλω καποια συγκεκριμενη ομαδα.
« Last Edit: February 05, 2007, 05:07:37 PM by [GR-OF]Olympus »

lord of cod

• Ranked Pubzorz!
« Reply #11 on: February 05, 2007, 05:25:54 PM »
Gia sas pedia.
Eimai o ipodiikitis ton PRISON BREAK kai sas xereto olous. proton agapite file olympus se afto to lathos epeses kai esi afoy mas xaraktirises sourmena, kai tora kanis kirigma sto filo pio pano? xaxa as gelaso.
akouse na dis file esi nomizis oti ise o arxigos tis ethnikis frouras min sou po kai parapano. katse tin mpala xamo kai kitakse giro sou na dis ti exis.exis mia omada me 15 xronon pedia pou to mono tous thelima einai na peksoun to agapimeno tous pexnidi.afto esis stous grof den exete katalavi akomi oti peri pexnidiou to thema milame. kai exi kai 30 -40 -50 xronon pou pezoun to game.esi prospathis na mas pis oti opia omada exi 400 members einai i Real.ego sou leo pos prepi na skeftese prin milas kai poli malista giati esi antiprosopevis mian kinotita apo 400 atoma kai den prepi me kanenan tropo na ginese exthros me ton kathena. emis file sas dosame tis efxes mas gia tin  ethniki mas omada sto btf2 kai prosekse ta logia sou otan milas gia kafenia kai den ksero ti alo tha mas pis.oi PRISON BREAK den ine kafenio kai etsi gia na kseris oi PRISON BREAK inai isaksio clan me esas oso kai an sou fenete parakseno. den exo kati alo na po kai elpizo na min ksanakousoume tetio epipedou sizitisis enantion tou clan mas.pedia aftos nomizi oti  to diko tou clan ine to kalitero kai ta ipoloipa einai kafenia. giati re tosi iperopsia thee mou.
|PB|LORDofCOD{Sgm} xfire - antreaspaok
« Last Edit: February 05, 2007, 05:39:39 PM by lord of cod »

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Re: ??????????? ??? ??? ???? Greek Operation Forces
« Reply #12 on: February 05, 2007, 06:06:32 PM »
Olympus
Pistevo oti 8a prepei na apsifisete ta tyxon pikroxola sxolia twn forums kai ton chat se servers, kai tyxon dienekseis metaksy twn melwn tis GROF kai allwn paiktwn kai na mpeite sto ESL, afou 8elete na eiste i Simaia tou Ellinikou Gaming kai oxi na to snobarete! Einai ligo antifatiko auto, de nomizeis?  ???

[GR-OF]Olympus

• Ranked Pubzorz!
« Reply #13 on: February 05, 2007, 06:33:49 PM »
Φιλε  P|Bunny.Blue  δεν ειπα πουθενα οτι θελουμε να ειμαστε η Σημαια του Ελληνικου Community αλλον στοχο εχουμε,τον ειπα παραπανω.
Τελος παντων δεν εχει αλλο νοημα η συζητηση χαρηκα που τα ειπαμε.

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #14 on: February 06, 2007, 07:38:25 AM »
   Οπότε, μιας και ο στόχος δεν είναι το gaming (πράγμα τουλάχιστον παράξενο για gaming clan...) μα η αιωνιότητα, αράζετε και παίζετε μόνοι σας στον σέρβερ σας...
   Ελπίζω να κάνετε accept το cb challenge. :)

ougk