Author Topic: ONE NIGHT CUP 13 SND IS UP  (Read 16213 times)

AnaboLiC

• 222 HERO!~
Re: ONE NIGHT CUP 13 SND IS UP
« Reply #45 on: February 20, 2007, 12:56:28 PM »
Re Anabolic tin stigmi pou rwtises gia ta demos kaname oloi, apla enas apo mas den ekane apo tin arxi.(dld an sou elega oti kaname oloi apo tin arxi 8a ta zitouses meta?) Kai esi o idios mas eipes oti, enw to score itan 7-5, eixame dio epiloges h na arxisoume ap'tin arxi h na apoklistoume.Gia mena ayto eine la8os k pistebw pos an nikousate eseis den 8a sas eniaze gia ta demos.
Kai kati allo, an uponooeis oti afisa tin omada mou gia na peksw me tous ACE kaneis la8os.DEN EIXA KANONISEI TPT.APLA OTAN APOKLISTIKAME EIDA STO IRC OTI EPSAXNAN GIA SUB

maggot afou apoxorisate oloi apo ton server mpika sto mirc kai sas epsaxna kai an thimasai kala sou milisa kai sou leo tha synexisoume to match apo ekei pou to afisame kai mou les mpa oxi.. den sou eipe kanenas oti apokleistikes kai ousiastika esy arnithikes na paixeis..to thema den einai oti den eixate demo alla den isastan ston server na teliosoume to match..kai meta se eblepa apo to x-fire na paizeis merc me ace kai tous allous rds na paizoun public....akoma maggot ego den yponoo tipota gia tin omada sou esy ksereis pos exeis synenonithei mazi me tous sympaixtes sou  kai an eisastan pio synepeis den nomizo na eixame kanena problima!   :-*

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #46 on: February 20, 2007, 04:38:29 PM »
hey!
 GG AcE, we had a nice game! ;D
Ase, tous vrika kai slogan...

1st Place belongs to Ace!
 ::)

Hahahahah, :eleos: vlepw na pswnizete o mentality...

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #47 on: February 21, 2007, 09:20:39 AM »
rgw tha pw me th seira mou na diavazete ta rules k na ta akoloutheiete, katopin oi admins
yparxoun gia enan logo... mazi me tous rest , na rwtate tis aporeies sas.

Oson afora tous servers...

To oti enas server einai sth germania , de paei na pei oti tha exoun kala ping oloi.
analoga to routing tou kai ton gsp pou exei ginei hosted k diafores alles parametrous
pou de tha katsw na analysw edw... exoun ginei post se alla threads ektheseis ;)

ASplh k evlogh erwthsh giati na paiksoun oloi se Germaniko server me pings 50-150
kai na mh paiksoun se ellhniko me pings 10-50 ?

APO OLH THN ELLADA opou k na nai o opoiosdhpote ektos Athinas... skaei prwta Athina
k meta fevgei ekswteriko... de paei na  pei pws aftos pou nai serres tha fygei me 10 ms less
gia Germania apo afton pou nai sto Volo. O Server pou ginontai ta cup matches exei ta best pings
kata pleiopshfia dioti einai karfwmenos sto backbone tou grnet, ena hop apto AIX opou
skane OLOI oi ISP... xamilwtera ping perneis mono sth periptwsh pou xeis server ston idio ISP
pou exeis th dsl sou kai einai karfwmenos mesa sto backbone ths etairias... alla monaxa esy, dioti
enas pou xei allon isp tha perasei mesa apto to AIX = + 5-10ms .

Oson afora ta ping issues ktl , diavaste kana guide apo afta pou xoun ginei posted mpas k to xamhlwsete.

<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #48 on: February 21, 2007, 10:51:57 AM »
Sygnwmi, alla an ontws diavases tin arxi tou olou 8ematos, o Brizolas milise gia ka8ysterisi sta cup epeidi den exoun oles oi clan server ki egw apla rwtisa an 8a itan efikto na paizoume tous dikous mas agwnes twn onc ston diko mas server, oxi na ginontai oloi oi agwnes ekei. Tespa egw gia kalo to eipa. Emeis pantws akomi kai me 150 ping pou einai ta xeirotera kai ta exw egw, paizoume xwris ka8olou lag. Alla pali isws einai kai merika texnika 8emata pou egw den katalavainw, opote asto.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #49 on: February 22, 2007, 02:15:34 AM »
Den eipa na mh paiksete ston diko sas server an exete etoimo k configured swsta... apla na einai
Ellhnikos kata protimish ,  des ti grafw man, kai telos, de mporw na katalavw pws exeis xalia ping:S

Logika tha prepe na xeis mia xara, an thes steile mou p.m H kane me add sto msn sou.
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #50 on: February 24, 2007, 02:06:09 AM »
Εν κατακλείδι, ωραίο το cup #13, μην ακούτε το μαλάκα τον πριτσόλα, μιας και περισσότερος πανικός αναμένεται να επικρατήσει αν παίζει ο καθένας στον server του (τον οποίο κανείς δεν έχει btw :-Π), πολύ καλά κύλησε το cup απ' όλες τις απόψεις αιεμό (μάλλον λόγω της απουσίας του προαναφερθέντος πριτσιόλα).
Τα λέμε σε κανά 10ήμερο βόδια :-Δ .

Ιεροτερατολεστίες.

ougk

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #51 on: February 24, 2007, 04:06:14 AM »
kalo taksidi , tha xeis k gamw ta pings mlka...
Berlin - Frankfurt 8ms ....