Author Topic: ONE NIGHT CUP 13 SND IS UP  (Read 16218 times)

primacY'

• CBWARRIOR.
  • skill
Re: ONE NIGHT CUP 13 SND IS UP
« Reply #30 on: February 19, 2007, 02:54:27 PM »
unsto pes oti koteyeis kai den theleis na ta pineis sta onc mhn ntrepesai  :guitar:

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #31 on: February 19, 2007, 03:06:39 PM »
Αν και δεν συμμετειχα στο onc, πιστευετε οτι 6 ωρες για διεξαγωγη 4 rounds ειναι επιτυχια ??? μια απο τα ιδια μου φαινετε εμενα :-\

Nta3 Unsto hremise...se polla paixnidia pextikane polla rnds...emeis pai3ame 108rnds=216min=3,6wres(pros8ese to freeze time kai ta provlimata ta gnwsta.....)

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

Unsto

• DV zombie
« Reply #32 on: February 19, 2007, 04:20:25 PM »
Και παλι 1.5 ωρα per round μου φαινετε πολυ.(τεσπα ισως κανω λαθος :-\)

P.S. prim το βρηκες

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #33 on: February 19, 2007, 04:32:32 PM »
efoson h ka8e team den exei ton server ths kai prepei na ginei sunenohsh pou 8a paei ka8e clan na paixei pisteuw ekei xanetai o xronos , an oloi eixane ena server kai to mono pou eprepe na kanw htan iX vs toxic paixte kai pes mou pass na mpw na kanw admin , tote 8a glitwname wra , pisteuw oti h xasoura xronou eftiaxe arketa kai pleon den spatalame wres opws palia , twra den mporoume na ginoume kai robot , la8h ginontai , arkei na mhn ginontai ta idia ka8e fora :) hf

gg ACE wp ,to cup phge mia xara imo
« Last Edit: February 19, 2007, 04:39:01 PM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #34 on: February 19, 2007, 06:23:53 PM »
efoson h ka8e team den exei ton server ths kai prepei na ginei sunenohsh pou 8a paei ka8e clan na paixei pisteuw ekei xanetai o xronos , an oloi eixane ena server kai to mono pou eprepe na kanw htan iX vs toxic paixte kai pes mou pass na mpw na kanw admin , tote 8a glitwname wra , pisteuw oti h xasoura xronou eftiaxe arketa kai pleon den spatalame wres opws palia , twra den mporoume na ginoume kai robot , la8h ginontai , arkei na mhn ginontai ta idia ka8e fora :) hf

gg ACE wp ,to cup phge mia xara imo
Sygnwmi gia na to empaidwsw, diladi sto epomeno cup 8a mporousame na paiksoume to paixnidi me tous antipalous mas ston server mas???? ??? An nai tote 8a akolou8isoun merikes apories  ;D ::) Alla autes mporw na stis pmarw an 8es.

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #35 on: February 19, 2007, 08:46:18 PM »
Nai ginete se dikous sas servers mono omws an einai fortwmeno (MONO) to latest PAM kai me pam_mode swsto kai oxi kagouries tou styl g_antilag 1 kai tetoia ;)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #36 on: February 19, 2007, 08:51:22 PM »
egw eipa oti auto einai to prob , giati san paradeigma pou pahtses esy , twra poios 8a dex8ei na paixei se server pou einai hosted sth rodo mesa sto LAN tou Gnet kai o allos paizei apo th 8essalonikh , ligo duskolo imo . giati akoma ta broadband datacenter einai metrhmena sto xeri
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

ma.GG.ot

• 222 HERO!~
  • awdawd
« Reply #37 on: February 19, 2007, 09:24:25 PM »
Re Anabolic tin stigmi pou rwtises gia ta demos kaname oloi, apla enas apo mas den ekane apo tin arxi.(dld an sou elega oti kaname oloi apo tin arxi 8a ta zitouses meta?) Kai esi o idios mas eipes oti, enw to score itan 7-5, eixame dio epiloges h na arxisoume ap'tin arxi h na apoklistoume.Gia mena ayto eine la8os k pistebw pos an nikousate eseis den 8a sas eniaze gia ta demos.
Kai kati allo, an uponooeis oti afisa tin omada mou gia na peksw me tous ACE kaneis la8os.DEN EIXA KANONISEI TPT.APLA OTAN APOKLISTIKAME EIDA STO IRC OTI EPSAXNAN GIA SUB

k gia na min ginei 8ema sou lew pws egw den exw tpt me esena h me tous toxic genikotera.Apla ekini ti stigmi mou fanike san na mas ekbiazes

geon---> :drink:<--- ment

hehehehe

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #38 on: February 19, 2007, 09:31:54 PM »
egw 8a pw mia istoria :

mia fora ( spania gia ton assvas ) oi kwlofardoi eixane perasei tous omilous tou Clanbase open cup ( skill :D ) kai ta paidia phgainane gia 4ada afou kerdisane sthn 8ada kai tous ekanan conflict giati o ragnar an den kanw la8os eixe kanei la8os ENA pshfio apo to guid tou sto clanbase opws to dhlwse , kai apokleisthkane ( 4th league ) . Dld to ti einai kanonas kai ti swsto den einai to idio , den lew fun cup einai , alla otan leei to cup * Demos On einai kanonas oxi to ti einai swsto :)

paidia next time 8a eiste swstoi kai ola 8a pane ok

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #39 on: February 19, 2007, 09:34:10 PM »
Nai ginete se dikous sas servers mono omws an einai fortwmeno (MONO) to latest PAM kai me pam_mode swsto kai oxi kagouries tou styl g_antilag 1 kai tetoia ;)
Eisai euprosdektos na paikseis esy kai i clan sou ston server mas, mono kai mono gia na diapistwseis oti oute kangourw exoume, oute koala kai ta tiauta  ;)

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #40 on: February 19, 2007, 09:37:24 PM »
Eisai euprosdektos na paikseis esy kai i clan sou ston server mas, mono kai mono gia na diapistwseis oti oute kangourw exoume, oute koala kai ta tiauta  ;)
hahaha kagouro leei haha
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #41 on: February 19, 2007, 09:38:03 PM »
egw eipa oti auto einai to prob , giati san paradeigma pou pahtses esy , twra poios 8a dex8ei na paixei se server pou einai hosted sth rodo mesa sto LAN tou Gnet kai o allos paizei apo th 8essalonikh , ligo duskolo imo . giati akoma ta broadband datacenter einai metrhmena sto xeri
Xm mallon to RoD se mperdepse ligo, den eimaste, oute o server mas einai stin Rodo  :). O server mas einai stin germania kai 8a einai dikaio gia olous pisteuw. Allwste ki egw paizw sta cup apo tin Kavala me diplasio ping ap'oti oi ypoloipoi, alla den diamartyromai.

mentality

• 222 HERO!~
« Reply #42 on: February 19, 2007, 10:11:37 PM »
A kati akiro, zbou kati eleges pos travages demo tou telikou me kallitexniki lipsi kai tetoia. To exeis akoma i @@? An to exeis akoma mporeis na to kaneis upload kapou? Thx

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #43 on: February 20, 2007, 10:40:24 AM »
hey!
 GG AcE, we had a nice game! ;D
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #44 on: February 20, 2007, 11:20:12 AM »
Ase, tous vrika kai slogan...

1st Place belongs to Ace!