Author Topic: help me plz  (Read 2574 times)

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
help me plz
« on: March 06, 2007, 11:18:00 PM »
ti na po sikosa ton server gia 20 lepta ton eklisa gia na ala3o ena kalodio kai meta papala  :huff1:

pedes help me plz exo portes anixtes ston router exo au8enika cd kai key ala den me 8eli

prospa8o na ton sikoso me ton klasiko tropo apo to game ala kai pali tpt. a kai ta firewall ta exo ri3i dld den iparxi kati alo

thx ELESSAR.GR
The Development of my phone :D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
Re: help me plz
« Reply #1 on: March 07, 2007, 01:40:30 AM »
re man milas ligo aorista ... gine pio sigekrimenos gia na boresoume na se voithisoume.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #2 on: March 07, 2007, 12:38:39 PM »
ok pios sigkekrimenos lipon

edo kai 3 mines prospa8o na sikoso enan server call of duty 2. otan mpo mesa sto game kai tou po na dimiourgisi enan server me petai e3o kai anigi mia concola pou ine o server. afino ton server anixto kai patao na mpo pali mesa sto game kai pigeno na do an blepo ton server pou ani3a apo to local kai ton blepo.to problima ine to e3is oti ego ton blepo i ali omos apo to internet den ton blepoun. ex8es (dld stis 06/03/07) sikosa enan server kai mpikan atoma apo tin polonia galia ktl. meta epidi eprepe na pao to kalodio tou router sto hub pou exo, gia na perni kai to alo pc pou exo internet,prospa8isa na 3anasikoso ton server ala papala tpt den mpike kanis esto enas ton afisa 5 ores anixto. ipa se kati filous na mou poune an ton blepoun ala tpt. pos egine auto den mporo na katalabo. sigoura 8a me rotisete an exo ta ports anixta i an exo firewall kai diafora tetia e lipon sas leo pos exo kai tis ports anixtes 28960 kai ta firewall down kai to antivuris kai au8entiko cd kai au8entiko key epomenos ti ftei oeo?

plz help me guys or girls

thx ELESSAR.GR

(Y.S) tora elpizo na ime pio sigkekrimenos :P
The Development of my phone :D

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #3 on: March 07, 2007, 07:15:14 PM »
1st exeis dhcp sto lan sou? an nai, koita pali ta settings tou router sou (forward ports + firewall)

2nd Koita sto config tou server ti timh exei to net_ip (prepei na exei thn ip pou sou dinei o provider http://whatismyip.com
( mporeis na pros8eseis sto shortcut ekkinshhs tou server to +set net_ip IPsou px +set net_ip 83.26.157.241)

An akoma exeis prob ela ena apogeuma sto #callofduty, olo kai kapoios 8a bre8ei na se voh8hsei  ;D

Kati mou 8ymizoun ola auta  :-\
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1