Author Topic: Gatheradmins  (Read 4942 times)

pal

• DEMO UPLOADER!
Gatheradmins
« on: April 02, 2007, 04:35:04 PM »
Meta apo sinenoisi me ton brizola oi admins einai ipoxreomenoi sta game pou kanoun na einai paron .  an den theloun na paixoun iparxoun server me 11 kai parapano slots gia na einai admin opos kai auti einai i douleia tous ..

gia mena admin pou den mpainei kan sto game ban . den einai ipoxreomenoi na kanoun auti ti douleia .. osoi den theloun na adminaroun den tous ipoxreonei kaneis .. iparxoun paidia pou tha to kanou kai me megali xara

KinGsize

• CBWARRIOR.
Re: Gatheradmins
« Reply #1 on: April 02, 2007, 04:40:29 PM »
lol  :) :eleos: .....Logo douleias den mporo na pezw k na kanw tameio tautoxrona. oti 8elete pedes np.

kai den nomizw na einai megalo prob na mhn einai paron sto game o admin giati daks den einai esl, oute cb :P anyways, den leo oti exeis adiko pal k gia na to les afto prepi na yparxi kapio prob me tous pextes k leavers?? right? :( cheers
« Last Edit: April 02, 2007, 04:54:28 PM by KinGsize »

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #2 on: April 02, 2007, 04:46:41 PM »
king xero gia sena , apla blepeis ti ginete (me ton silvershot) ..kai sou leo den einai anagi na paixeis ..apla mpes spec .

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #3 on: April 02, 2007, 05:16:59 PM »
indeed. exeis dikio. ok so for me no spec, no gather. :huff1:

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #4 on: April 02, 2007, 06:04:55 PM »
parontes, oxi paron
sp.encc

isvoleas

• Guest
« Reply #5 on: April 02, 2007, 09:28:04 PM »
Θα συμφωνήσω μόνο και μόνο για τον λόγο ότι έγινε μόδα το να την κοπανάμε από τα gather όποτε γουστάρουμε....

jackieboy

• DV zombie
« Reply #6 on: April 03, 2007, 02:59:38 AM »
den paei etsi paL.. an kapoios den borei i den thelei na paixei to gather kai blepei oti oi upoloipoi theloun na paixoun, den tha ton anagaseis na paixei me to zori.. tha to kanei kai tha paixoun oi alloi. den nomizw oti prepei ban kai tetoia.. egw mazi sou eimai. etsi ginotan kai sto cs.. alla eimaste 25 atoma sto irc ola kiola, an arxisoume ta ban asto afisoume kalutera to thema..

lan 4 the money  ;)

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #7 on: April 03, 2007, 10:39:09 AM »
ti na pw...:P egw pantos den ksana kanw giati 99% of the time eimai tameio k den mporo oute spec na kanw. Pantos san Operator sto kanali nomizw pos voithao poly kosmo me oti provlima exoun so eseis apo fasizete an me 8elete akoma san op alios /chanserv sets mode -o KinGsize  :huff1:

Rip

• CBWARRIOR.
  • school sucks :S
« Reply #8 on: April 03, 2007, 10:45:43 AM »
den paei etsi paL.. an kapoios den borei i den thelei na paixei to gather kai blepei oti oi upoloipoi theloun na paixoun, den tha ton anagaseis na paixei me to zori.. tha to kanei kai tha paixoun oi alloi. den nomizw oti prepei ban kai tetoia.. egw mazi sou eimai. etsi ginotan kai sto cs.. alla eimaste 25 atoma sto irc ola kiola, an arxisoume ta ban asto afisoume kalutera to thema..

lan 4 the money  ;)

Θα συμφωνησω με τον Jackieboy αν αρχισετε τα ban τοτε τι gather θα γινονται με 8 ατομα??
Υ.Γ την αποψη μου εκφραζω μονο(προς αποφυγη παρεξηγησεων)
i don't fight chestnut

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #9 on: April 03, 2007, 11:28:06 AM »
nomizo exo to xrono kai ti diathesi na boithiso spectarontas...an thelete kai krinete oti mporw poli euxaristos na kanw gather games
tnx

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #10 on: April 03, 2007, 12:09:04 PM »
Entaksi loipon i resign from GatherAdmin. GL HF

Unsto

• DV zombie
« Reply #11 on: April 03, 2007, 12:17:14 PM »
Το οτι ειμαστε λιγα ατομα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κανουμε τα πραγματα με σωστο τροπο.

+1 στον pal.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #12 on: April 03, 2007, 12:47:10 PM »
Egw to vriskw ypervoliko, oxi oti den exei vash H einai paralogo , apla ypervoliko.

Katanow oti yparxei problhma me leavers etc. alla yparxei problhma kai apo idlers kai stis
wres aixmhs. Eidika vradia 22:00-03:00 logo pcw/cm's H prwina pou koimountai most kai
mou skane ta prive katevata   "kane gather" etc.  kati tetoio 8a meiwsei k ta gathers.

Thewrw oti apo th stigmh pou yparxoun 2-3 atoma me rcon sto irc, to na kanei p.x king
ena gather k na parousiastei ena prob, aneta mporw na help egw H kapoios allos.
Vevaia den einai to idio me to na einai in game , alla to in game me to na einai irc kai na tou skasei enas p.m me to prob (sub-rr) , H apla na mpei ingame mexri na arxisei to game...
diaferei sthn ousia apla se xrono.

Apla atoma me douleia 8hours pou nai k irc , atoma apo spiti poou xoun problhma me th
grammh H to pc etc. kai prosferan so far , twra papala.

Apo kei k pera oti pei to majority ti na pw. Oloi exoume dikio , alla toulaxiston se afth th fash.
Oson afora ta ban , de tha tous kanoume pio ypefthinous an de theloun na ginoun apo monoi
tous, apla tha paroun podi kati typoi pou variountai kai kwlovarane, fine by me. Sa community
eimaste arketa demenoi kai oti k na ginei tha doulepsei k apodwsei makroprothesma, afto einai
to mono sigouro.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #13 on: April 03, 2007, 01:12:44 PM »
Thewrw oti apo th stigmh pou yparxoun 2-3 atoma me rcon sto irc, to na kanei p.x king
ena gather k na parousiastei ena prob, aneta mporw na help egw H kapoios allos.
Thnx for the suggestion Ass alla an den mporie enas admin na stisi game k na to adminari full tote ti eidos "admin" einai? etsi loipon to roll pou exw DEN einai os admin alla ena player me kapies gnosis sto cod2..Pal symfoneis?

Vevaia den einai to idio me to na einai in game , alla to in game me to na einai irc kai na tou skasei enas p.m me to prob (sub-rr)
Nice Idea but no cigar.

Over n Out.

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #14 on: April 03, 2007, 03:33:08 PM »
king esi tha eisai gatheradmin mono kai mono ia respect gia oti exeis kanei ..exeis boithisei poli to community kai ego den thelo na se mioso esena kai opoion allon den mporei na einai spec i admin .. apla otan iparxei ena prob imo prepei na to kobeis apo ti riza giati allios panta tha iparxei apla me ligotera fenomena ..

exthes px ekana gather 10 atomon kai molis kleinei kai stelnei to bot ip.pass mou lene 3 atoma ..soz pal den mpaino exo esl ..iparxoun auta ta pragmata ..kai epeidi i aneuthinotita kapoion einai megali mallon mono me rabdo tha katalaboun ..
kai tbh protimo na eimaste 30 atoma sosta sto callofduty para 100 lamerades/leavers/athirostomous ..

PS iparxoun paidia pou mporoun na kanoun , na leitourgisoun kai na prosferoun sto cod community opos px o doctor opos dilose ..
 auta apo mena