Egw to vriskw ypervoliko, oxi oti den exei vash H einai paralogo , apla ypervoliko.
Katanow oti yparxei problhma me leavers etc. alla yparxei problhma kai apo idlers kai stis
wres aixmhs. Eidika vradia 22:00-03:00 logo pcw/cm's H prwina pou koimountai most kai
mou skane ta prive katevata "kane gather" etc. kati tetoio 8a meiwsei k ta gathers.
Thewrw oti apo th stigmh pou yparxoun 2-3 atoma me rcon sto irc, to na kanei p.x king
ena gather k na parousiastei ena prob, aneta mporw na help egw H kapoios allos.
Vevaia den einai to idio me to na einai in game , alla to in game me to na einai irc kai na tou skasei enas p.m me to prob (sub-rr) , H apla na mpei ingame mexri na arxisei to game...
diaferei sthn ousia apla se xrono.
Apla atoma me douleia 8hours pou nai k irc , atoma apo spiti poou xoun problhma me th
grammh H to pc etc. kai prosferan so far , twra papala.
Apo kei k pera oti pei to majority ti na pw. Oloi exoume dikio , alla toulaxiston se afth th fash.
Oson afora ta ban , de tha tous kanoume pio ypefthinous an de theloun na ginoun apo monoi
tous, apla tha paroun podi kati typoi pou variountai kai kwlovarane, fine by me. Sa community
eimaste arketa demenoi kai oti k na ginei tha doulepsei k apodwsei makroprothesma, afto einai
to mono sigouro.