Author Topic: erotisoules  (Read 2315 times)

Eagle_IIz

• Ranked Pubzorz!
erotisoules
« on: April 02, 2007, 06:17:39 PM »
paidia kalispera sas eime o idritis tis omadas
Accent Eagles Powers
kai exo merikes aporioules bebea den 3ero an einai to katalilo meros pou ebala tis apories mou edo ala ama einai as to metaferete eki pou prepi.
gia na pai3oume me ales omades apo edo oxi protathlitismo ala etsi gia xabale pos ginete???
prepi na exoume to original paixnidi???emis pou den exoume to paixnidi gnisio pos ginete na pai3oume mazi sas antipali??
gia tin ora emeis pezoume meso mias mixanis anazitisis pou mou diafeugi to onoma kati me x exi sxesi opou eki paizoume kai
as min exoume to paixnidi opos prepi.
Accent Eagles Powers

Unsto

• DV zombie
Re: erotisoules
« Reply #1 on: April 02, 2007, 06:32:49 PM »
Moved στο "Call of duty chatting".

Αν δεν εχετε γνησιο το game μην περιμενετε πολλα, η πλειονοτητα των ομαδων το εχει γνησιο και παιζει και στους αναλογους servers.

Στο #cod2.wars στο quakenet θα βρειτε μερικους να ψαχνουν για pcws με cracked servers, ριχτε μια ματια.
« Last Edit: April 02, 2007, 06:34:34 PM by Unsto »

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #2 on: April 02, 2007, 06:35:57 PM »
paidia kalispera sas eime o idritis tis omadas
Accent Eagles Powers
kai exo merikes aporioules bebea den 3ero an einai to katalilo meros pou ebala tis apories mou edo ala ama einai as to metaferete eki pou prepi.
gia na pai3oume me ales omades apo edo oxi protathlitismo ala etsi gia xabale pos ginete???
prepi na exoume to original paixnidi???emis pou den exoume to paixnidi gnisio pos ginete na pai3oume mazi sas antipali??
gia tin ora emeis pezoume meso mias mixanis anazitisis pou mou diafeugi to onoma kati me x exi sxesi opou eki paizoume kai
as min exoume to paixnidi opos prepi.
x-fire?  :o
1.boreis na postareis to msn sou i to x-fire kai sinenoise me tous leaders tis kathe clan
2.nai prepei na parete to game gnhsio
3.osoi den to exete apla kateveite se kapoio net kafe kai kanonizoume lan(sinithws bnb aka-bg kallithea)
4.servers tah vreis mesw all-seeying eye

Sigbot: nsfw penis.

Eagle_IIz

• Ranked Pubzorz!
« Reply #3 on: April 02, 2007, 09:29:10 PM »
nai gia to x-fire enoo.
euxaristo gia tis apantisis sas
apoti fenete tha ta poume mono meso netcafe kai malon se kapio protathlimataki molis ginoume
kali san omada tota tha proxorisoume se protathlimatakia.
eos tote tha ekpedeuomaste se free servers.
kai pali sas euxaristo
Accent Eagles Powers

jackieboy

• DV zombie
« Reply #4 on: April 03, 2007, 03:10:22 AM »
1)   Το πρόγραμμα λέγετε x-fire
2)   Για χαβαλέ όπως λες, μπορείς να μπαίνεις στο mIRC το ελληνικό, στο κανάλι #callofduty και απλώς να λες αν θέλει κανείς να παίξει μαζί σας pcw (φιλικό δηλαδή)
3)   Αν σκέφτεστε να παίξετε σοβαρά το game πρέπει να αγοράσετε original cd-key, αυθεντικό το παιχνίδι δηλαδή.

Akirix

• 222 HERO!~
« Reply #5 on: April 03, 2007, 03:58:32 AM »

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #6 on: April 03, 2007, 11:00:59 AM »
http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=111.0 <---- Edw 8a vreite ta IP's Ton Ellinikwn Server. Kyrios o 222 server kai o Noobwars mazeuoun tous perisoterous pextes tou community.

Good Luck and Have Fun  :)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #7 on: April 03, 2007, 01:38:49 PM »
apla an thes na kalyterepsete tha prepei na paiksete me kalous kai katharous paiktes.
Afto proypothetei opws eipan kai oi prolallhsantes , gnhsio game giati mono me
gnhsio game tha paikseis se authenticated server kai MONO ekei to Anticheat tha einai
eparkes... san Ellada einai lathos na arxiseis ta pcw se cracked server x2 mias k exoume
ta prwteia sthn analogia cheating ..... eimaste 200 active cod2 players k oi 13 exoun faei
ban se diasthma enos xronou...

Ean exete skopo na paizete mazi mas ONC na paiksete argotera ESL ktl , tote vgeite 2 fores
leigotero kai agoraste to game eite apo ebay , eite apo kapoio katasthma , aksizei .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #8 on: April 03, 2007, 03:45:16 PM »
paidia exei dikio o ass pistepste me kapote anarwtiomoun k gw ta idia buy the game for life fun.

ps:eshop 46e

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.