Author Topic: Hall Of Shame  (Read 83183 times)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
Re: Hall Of Shame
« Reply #210 on: July 03, 2007, 06:25:54 PM »
to  ti grafete sth lista edw , grafete AFTOMATA sth lista kai ta forums tou www.game-violations.org

Giati  de pate k apo kei mia volta na ta peite re guys ?  Einai aplo , frodizeis gia na exeis. De frodizeis katse klapsou.
Peite oti thelete , egw sas eixa proeidopoihsei gia to ti tha ginotane .
Den epemeina oti o don einai o don , oute filtrarisma tha kanw sth lista de katalava parakalw . Me epeixhrhmata
trwme souvlakia mazi ? Assvas les vlakeies exeis koblex milate? Apadhste stis erwthseis pou sas thetw sta replies mou
an exete na peite kati , alliws moko.  Afto pou kanete den einai replies , einai bla bla bla bla bla .... egw mexri kai lysh
sas edwsa , travigmenh men alla ylopoihsimh , kai eseis oxi mono na diavazete de kserete orismenoi , me lete kai
coblexa. Epeidh kanw to aftonohto , oti grafei to Log tou server , post. To thread afto gia afto yparxei , gia na kanoume
kouventa , oxi dhlwseis stamatw to cod, ass eisai #^@^ kai trwme pizzes parea kai tous kserw ktl. afta de lene tipota.
Einai ATOΠΑ.

Kai epeidh poly bla bla exw grapsei aftes tis meres panw sto thema, kai de katalavainw giati na ginei kan doros afou o IDIOS o Don
foustanela de fora to paidi, eixe padelonia , vghke kai apanthse. Oi rest ti petageste sa pordes ?  Eidate ta replies pou akolouthisan
na lene don les vlakies? H don eisai haxori ? kante to mou quote ....

opote anousia kai atopa ta replies sas. Einai APLO kai tha to pw pio apla gia na to katalavete, meta tha sas grapsw kanonika, dioti to na lete
gia mena afta pou diavazw edw , lol , apla de tha bw kan sto kopo na apanthsw , dioti eiste apla axaristoi . Oti grafw edw to lew kai brosta sas , kai to xw pei polakis.

Den exw tpta proswpiko me kanenan , k oute prokeite na apoktisw. Alla ena pragma pou den mporw einai o starxidismos
kai h tebelia .   

Vgalte to xeri apta @@ sas gia ligo, Original keys exete , valte ta sto Multiplayer options kai paixte , OXI STO KWLO SAS.

Elpizw na gina katanohtos se olous , ta eipa oso pio apla borw. An exete na "xwsete" mh peite sto kopo edw dioti tha fygei del,
Steilte mou prive. Laikh to topic afto de tha ginei , an thelete yparxei to spam section.

***UPDATE***

Vlepw arketes fores symvanta apo meria BG kalitheas kai Rodou me banned cdkeys - Net CAFE , pou exoun paiksei gnwstoi ...
Apo th stigmh pou exete dika sas keys osoi paizete apo aftes ekei , parakaleiste na ta vazete. Endexomeno BAN me to onoma sas
mesa, kai as einai allos, den exoume apodikseis pws ontws einai allos k den eiste eseis. Kako diko sas kanete oso synexizete na paizete
me keys twn magaziwn aftwn. 26-27 efygan alla 3 ban , apta opoia 2 htan ena apo rodo k ena apo BG kalitheas. Katanta pistevw koroidia
kai geleio to olo thema. Eksigoumai gia na apofexthoun dikaiologies pou yparxoun eidh quoted stis prohgoumenes selides.-
  AFto to grapsate sta apafta sas...

Ean vlepete pws paromoia peristatika yphrksan sto parelthon , epishmanseis exoun ginei para para polles fores, kai tis diavazete, kai ta grafete sta apafta sas , kai otan pesei ena paromoio ban skane ta backup kai krazoun , tote ena einai sigouro . Eiste pantelws ma PANTELWS anefthinoi
panw sto thema. O Don to paidi mou eipe , sygnwmh , kai pws ontws eprepe na paizei me to key tou , edw kai mhnes ta lega kai ston Leader tou.
Eseis oi rest mallon de thelete na to katalavete kai nomizte pws oloi symmerizonte tis apopseis sas kai pws einai kotes kai de milane dioti me glyfoun.
Poly wrimh skepsh mporw na pw. Osoi de symerizontai tis apopseis mou einai aderfes H treloi , cool, very cool.

Epeidh kaneis den einai tyflos kai einai ksekatharo to oti eskase H logikh .... "Re varane ton Mitso !!! " dou kai ksylo . Telos edw afto to thema.
Kanenas den kathgorhse ton Don Corleone kai den apodeixthke tpta. Oxi omws na leme k oti theloume , an goustarete na paizete me ta keys twn
cafe efoson exete dika sas, kante to . Mh flamarete meta , kai mh kanete to forum skata.

« Last Edit: July 03, 2007, 07:24:33 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Tak1s

• CBWARRIOR.
« Reply #211 on: July 03, 2007, 08:23:51 PM »
Oli osi ehete postari edo k osa names ehoune grafti ehete haksepsi,  kseftilisate to name sas, tin clan sas & ya familie.
U will burn in hell for eternity, or u can save ya soul by GETTING YA OWN CDKEY FFS U FUCKTARDS!

thelo minimum:
150 pages ilithia replys opos afto to thread.
To kathe reply 4x A4 i 1048 sires text horis kommata telies ktlp pou den mpori na ta diavasi kanis.

I love this forum

x my sign!!!

Promo more u-tube links edo plz na ehi endiaferon

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #212 on: July 04, 2007, 06:43:14 AM »
   Βασικά επειδή το γενικό επίπεδο του forum έχει πέσει κατά 46% λόγω αυτού του thread και μόνο, ήρθε ο κλειδαράς.
   Please ας μην σχολιάσει και κανένας admin, για να μη φανεί πως abusarei και μιλάει μόνο αυτός κλπ.
   HF :)

ougk

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #213 on: November 03, 2007, 10:07:03 AM »
Epeidh yparxei phenomeno me cd-key grabbers kai to cdkey tou cod einai unprotected xyma sth registry osoi pate
se net cafe, MH xrhsimopoieite directory/mod cleaners , alla svhste olo to dir tou game kai travixte to ksana apton
file server tou cafe , H svhste manual ta extra files.

Afto to lew epeidh 2-3 eksakrivwmenes periptwseis sto parelthon , edeiksan pws o xrhsths - cheater den eixe dwsei
pouthena to key tou, htan douleia h allou eksakrivomeno thn wra tou ban kai sto pc/spiti tou kanenas.

Epeidh loipon to fenomeno twn key-password extractors den einai neo , plz na eiste prosextikoi dioti oi arithmoi
den lene psemata kai ta ban ginontai aftomatopoihmena.

Prosexoume gia na exoume.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous