Author Topic: Hall Of Shame  (Read 83230 times)

redhat

• Ranked Pubzorz!
Re: Hall Of Shame
« Reply #30 on: April 13, 2007, 12:38:49 PM »
Και τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που κάποιος παίζει με το ονομά μου;

Elektra

• Ranked Pubzorz!
« Reply #31 on: April 13, 2007, 12:51:50 PM »
den mporeis na kaneis tipota  >:(

G.White

• Guest
« Reply #32 on: April 13, 2007, 12:56:09 PM »
http://www.game-violations.org/jgs_portal.php?sid=17d4613ea4e3fdb0207dd3ddf285b583 Gia rikste kamia analitiki matia edo giati o filos mas pou edose ta onomata den itane kai toso afstiros. :-*
Prigkipes kai basiliades edo mesa  :D
Oso anafora ton filo mas eimouna mprosta sto simban,einai ontos pikra na se apokaloun klefti kai me apodiksis, theoro lipon kalo na tin psaksis se bathos oso mporeis an ontos den exeis klepsi,alios zita ena signomi apo olous kai den trexei tipota arkei na min ksanaginei. :@
Opos eipane kai oi prolalisantes, oloi exoume kanei lathi stin zoi mas ,e opos loipon eixe pei kai kapoios 'opoios den amartise pote tou as tou riksi tin proti petra' ego pantos den tha tin erixna.
PS:Kai min mou pei kaneis oti den exei bali cheats oute se single player pote tou  >:D
PS2:Ego prosopika tha sigxoriso kai tha eperna kai stin omada mou ena atomo to opoio paradexete ta lathoi tou alla den ta ksanakanei. ;)
PS3:Kai i skepsi akoma amartia einai <:D

redhat

• Ranked Pubzorz!
« Reply #33 on: April 13, 2007, 01:07:55 PM »
Greatwhite, δεν έχω κλέψει ΠΟΤΕ μου, κ αν έκλεβα, θα ήμουν λίγο πιο έξυπνος να μην χρησιμοποιήσω το clan name μου.
Και όντως με πείραξε μου με λέγανε cheata (στην αρχή πίστευα πως με κοροϊδεύανε, φιλικά).

Περιμένω κάποιον admin ή mod να μου πει τι πρέπει να κάνω για να σβηστεί το ονομά μου από την λίστα.

Unsto

• DV zombie
« Reply #34 on: April 13, 2007, 01:53:11 PM »
Το name δεν σημαινει απολυτως τπτ, σημασια εχει το guid σου, αν σε κατηγορησει καποιος βασει του guid σου εχει δικιο, αν σε κατηγορησει καποιος βασει του name σου απλα δεν του δινεις σημασια, αλλο ενα noobακι θα ειναι ;D ;D

redhat

• Ranked Pubzorz!
« Reply #35 on: April 13, 2007, 01:57:17 PM »
Το θέμα είναι unsto, ότι με κατηγορούνε (και ας είναι noobάδες). Και επιπλέον ότι το ονομά μου είναι σε αυτή την λίστα.

Δεν είναι ότι πιο ωραίο για clan-leader να έχει το ονομά του σε μια τέτοια λίστα.

Unsto

• DV zombie
« Reply #36 on: April 13, 2007, 02:27:42 PM »
Μαθε να απαντας καταλληλα φιλε, τους λες απλα οτι δειτε το guid μου οτι ειναι διαφορετικο, αν δεν μπορουν να το καταλαβουν αυτο το απλο πραγμα τοτε ποιος ο λογος να ασχολεισε με τετοια ατομα?

redhat

• Ranked Pubzorz!
« Reply #37 on: April 13, 2007, 03:19:44 PM »
Μαθε να απαντας καταλληλα φιλε, τους λες απλα οτι δειτε το guid μου οτι ειναι διαφορετικο, αν δεν μπορουν να το καταλαβουν αυτο το απλο πραγμα τοτε ποιος ο λογος να ασχολεισε με τετοια ατομα?

Τι γίνεται, όμως όταν υπάρχει το ίδιο guid; Μόλις τσέκαρα το guid μου και είναι ίδιο με αυτό που υπάρχει στην λίστα...  :-\

Επιπλέον διαπίστωσα ότι 'είχα πιαστεί' πριν από 2 μήνες σχεδόν. Πολύς καιρός για να βρω με σιγουριά άμα έπαιζε κάποιος από το pc μου. Ο αδερφός μου είναι πολύ noobas για να ξέρει να βάζει hax, και δεν πιστεύω να το έκανε κάποιος από τους φίλους μου.
Καμία βοήθεια εδώ γιατί είμαι λίγο χαμένος...  ???
Να σημειώσω επίσης ότι δεν έχω αυθεντικό cd-key. Αλλάζει τίποτα;

Unsto

• DV zombie
« Reply #38 on: April 13, 2007, 04:10:04 PM »
.......
Να σημειώσω επίσης ότι δεν έχω αυθεντικό cd-key. Αλλάζει τίποτα;

Xαχαχαχαχα, αν το χρησιμοποιει και καποιος αλλο το key, τοτε ας προσεχες. Απορω γιατι συζηταμε τοση ωρα για το θεμα αν δεν εχεις δικο σου key, ελεος.

redhat

• Ranked Pubzorz!
« Reply #39 on: April 13, 2007, 04:12:56 PM »
Συζητάμε, καθώς δεν θέλω το ονομά μου σε αυτήν την λίστα.

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #40 on: April 13, 2007, 04:17:03 PM »
re lock it napaei sta diala!!  >:D

Unsto

• DV zombie
« Reply #41 on: April 13, 2007, 04:19:53 PM »

Αγορασε δικο σου cdkey τοτε.....

redhat

• Ranked Pubzorz!
« Reply #42 on: April 13, 2007, 04:29:42 PM »

Αγορασε δικο σου cdkey τοτε.....

Να αγοράσω, αλλά θα βγει το ονομά μου από τη λίστα; Κανένα προβλημα με αυτό...

jackieboy

• DV zombie
« Reply #43 on: April 13, 2007, 06:44:13 PM »
re agori mou.. an einai diko sou to cd-key POULO.. pare kainourgio. an einai to onoma sou mono XESTIKES. an eisai kalos tha to dixeis kai tha fanei oti den eisai esu. an beis dld kapoios me nick paL kai exei hax tha einai o paL o gnwstos... oxi.. teleiwse to thema..

LOCK IT opws eipe kai o Sir

redhat

• Ranked Pubzorz!
« Reply #44 on: April 13, 2007, 06:58:25 PM »
Ναι ρε φίλε , lock it, αλλά θα σβηστεί το ονομά μου από την λίστα; Δεν γουστάρω να μείνω με την 'ρετσινιά'...

End of conversation. adios. cu @ the server.

Φιλικά.