Author Topic: Hall Of Shame  (Read 83219 times)

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
Re: Hall Of Shame
« Reply #135 on: June 20, 2007, 12:53:15 PM »
Πιστευω πως αυτοι η λιστα φτιαχτηκε για καλο ολων μας και για να παραδειγματιστουν οσοι χακαρουν και καταστρεφουν και το παιχνιδι.
Πολυ καλυ ιδεα AssVas ;) ;)

ARES

• Ranked Pubzorz!
« Reply #136 on: June 20, 2007, 01:39:06 PM »
Ισως ειναι η τελευταια φορα που γραφω εδω μιας και ζητησα του AssVas να με διαγραψει απο το callofduty.gr αλλα η συμπεριφορα καποιων "παλιων" κυριως συμπαικτων μου με απογοητευει, καθως ακομα δηλωνουν με αμφιβολια την θεση τους οσον αφορα την περιπτωση cheating την περιοδο το CoD 1 και του narco. Κατα τα αλλα για καποιους αλλους νεωτερους με απογοητευει το ποσο "χολη" μπορει να κρυβουν μεσα τους για καποιον ανθρωπο που ουτε καν εχουν παιξει μαζι του ή εστω ζησει μεσω του game. Υστερα απο πολυ καιρο ειπα να γραψω την αποψη μου σχετικα με ενα φαινομενο που εχω παρατηρησει με "γνωστους" "αγνωστους" που μπαινουν στους servers των NW με την σιγουρια της ανωνυμιας του guid και βγαζουν τα απωθημενα τους - ειτε ειναι απωθημενο συμπεριφορας ειτε cheating.

Μιλησα για μια γενικη κατασταση και απευθυνθηκα γενικα σε ολους μας που απαρτιζουμε το CoD community με παραδειγματα προς αποφυγη. Δεν ειχα σκοπο να κρινω ή να αφορισω καποιον, οπως λανθασμενα καταλαβε ο Zakan, απλα εξεφρασα την γνωμη μου οπως κανετε ολοι σας εδω μεσα. Τωρα αν πειραξε ο τροπος που γραφω και θεωρηθηκε φιλοσοφια δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτο. Συνηθως οταν συζηταω ενα θεμα νηφαλια προσπαθω να γραφω σωστα γραμμενα και δομημενα Ελληνικα, δεν ειναι παραπτωμα ουτε προσποιηση απο πλευρας μου. Ειλικρινα δεν περιμενα τετοιου ειδους απαντηση και συμπεριφορα, ειδικα στο πρωτο post που γραφτηκε εις απαντησιν του δικου μου, οπως φυσικα και δεν περιμενα να παρει τετοια τροπη το ολο θεμα. Brizola προφανως γνωριζεις οτι δεν εχω γραψει εδω και πολυ καιρο στο forum ουτε εχω κανει αναφορα σε cheats κλπ τουλαχιστον σε αυτο το εδω το forum (αποδειξη ο ελαχιστος αριθμος posts που εχω κανει), ουτε και 300 posts με το συγκεκριμενο θεμα.

Για να κλεισει αυτη η ιστορια που κακως ανοιξε και κακως επικκεντρωθηκε επανω μου - δεν επεδιωξα καμια τετοια "δημοσιοτητα" ουτε "μονοπωληση" του thread - με βοηθησε να καταλαβω ποιοι ειναι πραγματικα ωριμοι και αξιοπρεπεις (παρα το γεγονος οτι μπορει να ειχα διαφορες στο παρελθον μαζι τους) και να διαχωρισω τους φιλους απο τους εχθρους μου. Συνοπτικα θα πω, πως μπορει σε καποιους στο παρελθον να υπηρξα αντιπαθης, επιθετικος (και οχι παντα εν αδικω) να υπήρξα, οξυθυμος να υπηρξα, κομπλεξικος κατα πολλους υπηρξα, αλλα αναξιοπρεπης, δειλος και απατεωνας ποτε δεν υπηρξα και ποτε δεν θα γινω. Ξερω οτι ποτε μου δεν χρησιμοποιησα cheats και οτι ποτε δεν φερθηκα "πουστικα" για να κερδισω ενα frag, ενα round ή ενα match και νιωθω περιφανος γι'αυτο. Παρομοιως μου αρκει και νιωθω περιφανος οτι εστω και λιγα ατομα πιστευουν σε μενα και στην ποιοτητα του χαρακτηρα μου, οποτε οι υπολοιποι που εχουν αμφιβολιες μπορουν να πιστευουν οτι θελουν δεν με απασχολει.

Το οτι δεν παιζω SD ειναι προσωπικη μου επιλογη για διαφορους λογους κυριως γιατι εχω συνδεσει το SD με καποια ατομα που αντιπαθω επειδη εκεινοι το επεδιωξαν, γιατι εχω συνδεσει το SD με τις ασχημες προς εμενα καταστασεις της εποχης του CoD 1 και με την - κατα την προσωπικη μου αποψη παντα - "καβαλημενη" νοοτροπια που αιωρειται στους servers του SD. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να εμφανιζομαι σε SD LAN events ουτε να παιζω σε SD ONC για να αποδειξω το skill μου σε κανενα, εφοσον αισθανομαι ασχημα και δυσφορω καθε φορα που παιζω το συγκεκριμενο gametype, ποσο μαλλον να λογοδοτω καθε φορα που τα frags μου ξεπερνανε το ανωτατο οριο στην φαντασια του καθενος. Οπως δεν ασχοληθηκα ουτε αμφισβητησα το skill και το teamwork καλων ομαδων και παικτων στο SD κατι αναλογο περιμενα και εγω για μενα, νομιζω ειναι δικαιο.

Ειναι εμφανες το οτι εχω αποσυρθει καιρο τωρα απο το χωρο του "competitive" CoD λογω αναλογων καταστασεων οπως αυτη εδω για παραδειγμα. Επελεξα να μην εξαφανιστω τελειως απο το CoD γιατι μου αρεσει σαν game και το ολο στυλ (εξ'αλου γι'αυτο το ξεκινησα) και προτεινα να γινω αφιλοκερδως (οπως και οι υπολοιποι) administrator στους NoobWars για να βαλω σε καλη χρηση τις οποιες γνωσεις και εμπειρια εχω πανω στο game και τους υπολογιστες/servers κλπ. Γνωριζα και γνωριζω οτι θεωρουνται servers για την μαζα και τους noobs οπως πολλοι λετε και οτι και καλα ειναι μπαχαλο και θελησα λιγο να αλλαξω την κατασταση οπως μπορω. Απο τοτε που ανελαβα καθηκοντα αφιερωνω παρα πολυ χρονο μετα την δουλεια μου για να μπορεσω να βαλω σε μια ταξη τους servers που βομβαρδιζονται καθημερινα απο 100αδες χρηστες διαφορων ηλικιων και ποιοτητων (χαρακτηρα οχι skill) και πιστεψτε με δεν ειναι ευκολο.

Κανω οτι μπορω για να βελτιωσω μια δυσκολη κατασταση χωρις ουσιαστικο ωφελος ουτε υποχρεωση αλλα και χωρις απολυτο ελεγχο πανω στους servers. Συμπεραινω απο τα λεγομενα εδω οτι ορισμενοι απο εδω εχουν στρεψει βλεμματα στους NW απο τοτε που ανελαβα με σκοπο να θιξουν τα κακως κειμενα που ουτως η αλλως υπηρχαν. Αυτο το λεω γιατι δεν εχω την εξουσια να επιβαλλω να γινουν legit οι servers ή να αναγκασω τα gnet να αγορασουν μηχανηματα για dedicated tdm servers, οποτε δεν ειναι ολα αποτελεσματα δικης μου αμελειας ή μαλακιας. Ουτε με ενδιαφερει να εχουν 1000αδες κοσμο οι servers (δεν εχω κανενα ωφελος εγω), ουτε και μου αρεσει το μπαχαλο που επικρατει. Τα gnet προφανως δεν γνωριζουν οτι καν υπαρχω και η μονη ουσιαστικη επαφη μου ειναι με τον Absolut, οποτε οτι γινεται γινεται με δυσκολια και καθυστερηση. Αν προσεξατε εχουν γινει ουσιαστικες αλλαγες στους servers τον τελευταιο καιρο και αυτο γιατι ειτε τους πιεζω παραπανω, ειτε γιατι αν θελετε με σεβονται κατι παραπανω (λογω ιστοριας ας πουμε) και με ακουνε σε οτι τους πω. Το θεμα του legit server εχει κινηθει κατοπιν προτασεως μου (το ξερει και ο zbouaerg) και ειναι πλεον θεμα λιγων ημερων να μπει σε λειτουργια. Απο κει και περα οτιδηποτε γινεται μεσω rcon το εχω αναλαβει σχεδον εξ'ολοκληρου και τα configs και τα scripts, PB cvar checks και οτιδηποτε μπορει να λειτουργησει/ισχυσει σε ενα cracked server περναει απο τα χερια μου. Μονο ορισμενοι εδω μεσα μπορουν να καταλαβουν και να νιωσουν τι σημαινει να προσπαθεις να διαχειριστεις 5 servers που επικρατει ενας χαμος και ποσο δυσκολο ειναι οταν το κανεις εξ'αποστασεως και με μηχανηματα που κανουν reset στα defaults καθε λιγο και λιγακι.

Ο λογος που εγραψα το αρχικο μου post και που εστραφει στο τελος εναντιον μου ηταν ακριβως για τους παραπανω λογους. Οταν προσπαθω να φερω σε ταξη μια ασχημη κατασταση και βλεπω ορισμενους απο εσας τους παλιους, τους γνωστους, τους βετερανους, που καποτε παιζαμε μαζι ειτε σε ομαδα ειτε στους servers σαν μια παρεα, να γραφετε οτι πατε στους NW να τα "σπασετε" και να "ξεσπασετε" πως θα πρεπει να νιωσω εγω μετα. Οταν βλεπω εμμεσως να συναινειτε στην χρηση cheats εν ειδη δοκιμης στους NW και στην ελευθερια εκφρασης οποιασδηποτε καφρικης συμπεριφορας στους NW πως θα επρεπε να νιωσω εγω μετα. Οταν λοιπον μιλουσα για αξιοπρεπεια και σωστη συμπεριφορα εννοω οτι εσεις και εγω - και καλα οι βετερανοι του CoD - που ειμαστε υποτιθεται τα προτυπα των νεων noobs κατα τα λεγομενα καποιων Pros, πρεπει να δινουμε το παραδειγμα και να καταδικαζουμε οτιδηποτε στραβο ή παρανομο θα μας πειραζε και εμας τους ιδιους να μας το κανουν. Δεν ειναι φιλοσοφια αυτο ουτε χουντισμος, ειναι απλα το σωστο.

Και παλι ζηταω συγνωμη που εγινα το αρνητικο επικεντρο του thread και εξεφρασα την απεχθη - κατα καποιους - γνωμη μου. Βασιλη σε ευχαριστω που για ακομα μια φορα οπως και στο παρελθον εφερες τα facts στην συζητηση, με υπερασπιστηκες και φρεσκαρισες σε ορισμενους την επιλεκτικη μνημη τους, οπως επισης ευχαριστω καποιους που εκαναν το σωστο παρα τις οποιες διαφορες μας.

Respect.
« Last Edit: June 20, 2007, 01:42:11 PM by ARES »

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #137 on: June 20, 2007, 02:01:10 PM »
No offense, απλά για να ξαλαφρώσουμε λίγο το κλίμα :D

« Last Edit: June 20, 2007, 02:03:32 PM by k3rst »
sp.encc

Sotos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #138 on: June 20, 2007, 03:23:15 PM »
Επειδή τον ARES τον ξέρω και προσωπικά στεναχωριέμαι διαβάζοντας όλα αυτά που λένε μερικοί εναντίον του, γιατί νιώθω πως πολλές φορές αδικείται χωρίς λόγο...

Είναι άνθρωπος αυθόρμητος, καθόλου πονηρός και "έξω καρδιά" που λένε και ότι έχει να πει το λέει άμεσα εξαιτίας του αυθορμητισμού αυτού, που έρχεται συχνά σε αντίθεση με μεθόδους και ιδιοτελείς πράξεις που παρακινούνται από ύπουλη,υποχθονια σκέψη και κόμπλεξ (όπως συνηθίζεται άλλωστε στον κόσμο μας σε πολλά πεδία της ζωής μας...) και γι αυτό μερικές φορές μπάινει στο στόχαστρο και δέχεται κάτι σαν πόλεμο.
Σίγουρα πολλοί θα ζήλευαν αυτόν τον αυθορμητισμό, (που σπανίζει σε άνθρωπο και παρότι είναι θετικό στοιχείο χαρακτήρα, έχει καταντήσει αδυναμία, έτσι όπως "δουλεύει" ο κόσμος σήμερα), όπως και πολλοί θα ζήλευαν το aim του στο COD που επίσης σπανίζει (γιατί τον έχω δει να παίζει COD από κοντά πολλές φορές).

Όσο για τους cheaters, κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει cheat -για οποιονδήποτε λόγο- δεν τον έχω καθόλου σε εκτίμηση γιατί η χρήση cheat -κατά τη γνώμη μου πάντα- δείχνει και "κάτι παραπάνω" για τον χαρακτηρα του γενικά...

Και για να "ξαλαφρώσουμε( ; )" κι άλλο το κλίμα (σύμφωνα με την προσφιλή τακτική του K3rst), παρατήρησα πως τα posts του K3rst έχουν καταντήσει η υπογραφή του ARES στο forum...
Όπου μιλάει ο ARES, μιλάει και ο K3rst από κάτω...:P
« Last Edit: June 20, 2007, 03:25:37 PM by Sotos »
He is the armless, legless wonder of the twentieth century!

Rip

• CBWARRIOR.
  • school sucks :S
« Reply #139 on: June 20, 2007, 04:24:30 PM »
re seis dn 3erw ti exw ginei kai dn me endiaferei alla cool down.Kai re file amgamer mila ligo kalitera se parakalw k oi alloi brizoune alla einai anagh na kaneis kai esy to idio ??? ??? ???paides pano apo ola ena paixnidi einai  ;)
i don't fight chestnut

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #140 on: June 20, 2007, 04:27:38 PM »
Ναι ναι είπα κι εγώ να ανέβω στο bandwagon του ARES μπας και πάρω λίγο από τις αρετές του, γι'αυτό περιμένω να δω πότε θα postάρει για να χωθώ κι εγώ από κάτω.

Πέρα από την πλάκα, ο καθένας επιλέγει στην ζωη του γενικότερα αλλά και στο gaming τον χώρο δράσης του. (βλ. http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=952.0 ) Απλά όσο απομονώνεσαι τόσο κινδυνεύεις να χάσεις επαφή με τον κόσμο και να "ξανα-ανακαλύψεις τον τροχό". Εκεί πήγαινε και η απάντηση μου με τις pics του κρουσώ.

Τον ARES δεν είχα κανέναν σκοπό να θήξω, και σίγουρα ούτε και όλους τους φίλους του που βγήκαν να δείξουν συμπαράσταση. Θυμόμουν λάθος την ιστορία με το cod1 και το thread από το bnb forum μου φρεσκάρισε την μνήμη. Δεν ήταν ποτέ προσωπικό. Αλλά θυμάμαι επίσης τον ARES (αν ήταν αυτός και δεν ήταν κάποιος άλλος με το nick του στον noobwars) να με βρίζει χωρίς ιδιαίτερο λόγο όταν τον fragάρα. Δεν του κράτησα ποτέ κακία, αντιθέτως με έσας απ'ότι βλέπω...

Όταν θα δώ τους Noobwars να γίνουν officially uncracked, τότε θα δώσω το πραγματικό μου respect στον ARES και οποιονδήποτε ARES που κατάφερε κάτι τέτοιο.
sp.encc

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #141 on: June 20, 2007, 05:05:36 PM »
epese del se merika posts pou pane off topic to thread , krathste to katharo oso boreite plz.
Mporeite na postarete sygrotimena k me swsto leksilogeio tis apopseis sas me epeixhrhmata .
Den einai IRC to forum , efxaristw poly.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #142 on: June 23, 2007, 06:41:35 AM »
epese del se merika posts pou pane off topic to thread , krathste to katharo oso boreite plz.
Mporeite na postarete sygrotimena k me swsto leksilogeio tis apopseis sas me epeixhrhmata .
Den einai IRC to forum , efxaristw poly.

vasili tha proteina na anoiksei ena thread me apokleistiki enimerosi oswn exoune piastei i pleon apo edo kai pera pianontai me cheat.na einai kleidomeno kai apla na enimeronetai apo kapoion admin.
xoris sxolia xoris antipalotites.nomizo oti to mpei to onoma kapoiou  ekei arkei kai gia auton kai gia to community
try it (kati san tis metagrafes...grigori anazitisi eukolo diabasma tou thread)  ;)

tnx ;D

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #143 on: June 23, 2007, 10:02:41 AM »
Καταρχήν εγώ είμαι με Assva μου αρέσει όπως τα λέει γενικά. (Ειδικά αυτό με τους gay :D)

Παιδιά βάλατε cheataki?No problem.Αμε να αγοράσετε ένα ακόμα guid.

Βέβαια πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις να σου βγεί το cheat. Πχ το δικό μου guid το ξέρουν κάποιοι ακόμα. Τώρα αν θα μπουνε και παίξουν με cheats και τους πιάσουν ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!!!!

Στο noobwars δε ξαναμπήκα από τότε που με κάνανε Ban μαλλον για πολλά kills.Πάει πολύς καιρός και μάλλον δεν ήταν ο ΑΡΗΣ τότε. Παρόλα αυτά τον θυμάμαι τον ARES να έχει κόντρα στους SD με παρα πολλους. Το λάθος του ήταν που απαντούσε.

Ο narco ήταν το loveboy μου. Όποτε με έβλεπε δεν έχανε ευκαιρεία να με βρίζει και φυσικά του το ανταπέδιδα με kills από το uber allien skill plane. Εκτός από βλάκας ήταν και cheateri. Συχνα πάνε μαζί αυτά.

Flaming lines removed :P keep it clean plz.
« Last Edit: June 24, 2007, 02:38:38 PM by AssVas »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #144 on: June 23, 2007, 10:34:40 PM »
To Thread ginete clean apo spam kai bad language. De ginete na meinei lock , den exei nohma.
To thema cheating einai lepto , kai apopseis mporoun aneta na diatypwnontai .
Etsi vlepoume k ti adilhpsh exoun polloi sto thema afto. kai ti adimetwpish apo to
community , pou kata ena meros o mellontikos cheater tha to skeftei akomia mia fora prin
mpei sto kako dromo.

To thread einai efkolodiavasto mias kai H lista einai sth prwth selida , ta replies exoun nohma
kai periexomeno (oxi ola alla arketa) . Oi kontres - erwtes ktl ktl metaksy fillwn tou forum parakalw
na leipoun , yparxoun kai ta p.m

Efxaristw proeraitika .

***UPDATE***

Vlepw arketes fores symvanta apo meria BG kalitheas kai Rodou me banned cdkeys - Net CAFE , pou exoun paiksei gnwstoi ...
Apo th stigmh pou exete dika sas keys osoi paizete apo aftes ekei , parakaleiste na ta vazete. Endexomeno BAN me to onoma sas
mesa, kai as einai allos, den exoume apodikseis pws ontws einai allos k den eiste eseis. Kako diko sas kanete oso synexizete na paizete
me keys twn magaziwn aftwn. 26-27 efygan alla 3 ban , apta opoia 2 htan ena apo rodo k ena apo BG kalitheas. Katanta pistevw koroidia
kai geleio to olo thema. Eksigoumai gia na apofexthoun dikaiologies pou yparxoun eidh quoted stis prohgoumenes selides.-
« Last Edit: June 28, 2007, 02:05:51 AM by AssVas »
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

isvoleas

• Guest
« Reply #145 on: June 28, 2007, 07:16:42 AM »
Δεν ξέρω πλέον κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτή η λίστα.Σίγουρα ο Ass την έφτιαξε για καλό όλων μας αλλά τα αποτελέσματα δεν ξέρω αν είναι θετικά.Χτες προς έκπληξη μου είδα το όνομα του DonCorleone στην λίστα των MD5tools.Το να μπει κάποιος με το cd-key του και να χακάρει ας γραφτεί όσες φορές θέλει το όνομα του.
Εντάξη ποτέ δεν ξέρεις αν ο άλλος έβαλε hacks αλλά ας υποθέσουμε ότι φεύγει κάποιος από ένα νετκαφέ έχοντας αφήσει το όνομα του στο cod2.Κάθεται λοιπόν κάποιος μετέπειτα και τα φορτώνει κανονικότατα στο ίδιο pc με το όνομα του προηγούμενου.Ποιος θα φανεί ότι τα φόρτωσε;Αυτός που είχε αφήσει το όνομα του.
Δεν χρειάζεται αυθέρετα να γράφεται σε αυτήν την λίστα το όνομα του καθενός και αυτό μπορεί και να τον θήγει.Τρόπος να μάθεις ποιος καθόταν στο pc την ώρα που τον kickare το pb υπάρχει.Στα bg τουλάχιστον όλοι είναι μέλη το ίδιο και στα Gnet Ρόδου,και αν πείς ώρα και ημέρα θα σου πει ο υπεύθυνος ποιος καθόταν στο pc.Από εκεί και περά ας γραφτεί το όνομα του στην λίστα εφόσον επιβεβαιωθεί.
Στα BG είμαστε άτομα από 3 διαφορετικές ομάδες,δεν μπορούμε να κάνουμε τους αστυνομικούς και να επιτηρούμε ποιος βάζει hax.
Πως θα φαινόταν στον οποιοδήποτε να μπει μια ημέρα στο callofduty.gr και να δει ξαφνικά το όνομα του στην λίστα με τα hax??!!
Απλά με την λογική αυτής της λίστας αν εγώ αύριο πάω στα Bnb aka και τα φορτώσω με το όνομα Assvas θα πρέπει να γραφτεί το όνομα στην λίστα.
Δεν κάνω επίθεση προς κανέναν(Ass :D) απλά από την στιγμή που είναι εφικτό το να επιβεβαιώνουμε κάποια πράγματα να τα κάνουμε και μετά ας πράττουμε,γιατί κάποιος που θα δει το όνομα του χωρίς να φταίει μπορεί και να ξενερώσει και να το παρατήσει και αυτό είναι ένα πράγμα που πρέπει να μας ενδιαφέρει.
« Last Edit: June 28, 2007, 07:19:31 AM by Isvoleas »

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #146 on: June 28, 2007, 08:32:53 AM »
   Isvo, πιο λογικό είναι να φροντίζει ο καθένας να σβήνει το .cfg και το key του όταν φεύγει απ' το νετ καφέ, παρά να ψάχνουμε όλα τα νετ καφέ της ελλάδας και να μιλάμε με τους υπεύθυνους για να μάθουμε ποιος χάκαρε, non; ;)

ougk

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #147 on: June 28, 2007, 08:37:58 AM »
Κάθεται λοιπόν κάποιος μετέπειτα και τα φορτώνει κανονικότατα στο ίδιο pc με το όνομα του προηγούμενου.Ποιος θα φανεί ότι τα φόρτωσε;Αυτός που είχε αφήσει το όνομα του.

To cd-key einai pou exei o kathenas unique ... to oti loipon exoun oloi apo BG k rodo dika tous keys kai synexizoun polloi
na paizoun me afta twn magaziwn, ekei einai to problhma. To problhma den einai to onoma pou tha ginei post edw, alla
to cd-key-guid.

Ta exw pei arketes fores. Oloi emeis pou paizoume apo aka giati paizoume me ta dika mas? k pote den exei yparksei problhma ? ... do the same. Paraklhsh kai symvoulh einai. TOses k toses fores exw akousei edw mesa to thema - net-cafe
den hmoun egw. As epaizes me to key sou kyrios , apth stigmh pou to promithevese na paizeis MONO me afto .-

isvoleas

• Guest
« Reply #148 on: June 28, 2007, 01:10:43 PM »
πιο λογικό είναι να φροντίζει ο καθένας να σβήνει το .cfg και το key του όταν φεύγει απ' το νετ καφέ, παρά να ψάχνουμε όλα τα νετ καφέ της ελλάδας και να μιλάμε με τους υπεύθυνους για να μάθουμε ποιος χάκαρε, non

Καλά σίγουρα είναι πιο λογικό αυτό αλλά δεν έχω δεί ούτε έναν λογικό στα Bg να το εφαρμόζει.Είναι θέμα νοοτροπίας μάλλον.
Απλά το είπα αυτό γιατί έχει παραγίνει με τα Gnet Ροδου και απ'ότι φαίνεται πάει και προς BG μεριά... :huff1:
« Last Edit: June 28, 2007, 01:13:50 PM by Isvoleas »

dAmiii

• CBWARRIOR.
  • mpe
« Reply #149 on: June 28, 2007, 09:17:52 PM »
den ginetai sta gnet rodou.... se ena magazi gameway ginetai.exw eksigisei ti ginotan.twra to paidi prosexei kapws better to magazi kai exei allaksei to systima kai to cod den stirizetai pia just se enan fakelo ???(eleos).prin gia na kaneis to paixnidi install ginotan me ena copy paste ::).so an kapoios noobas mikros evaze hax kai anoige to cod apo to fakelo pou itan to paixnidi safe gia na to kaneis copy paste,pou vriskotan se public folder(eleos dld) kai to ekanes esy,xwris na ksereis oti kapoios allos ta fortwse,copy paste gia na fygoun oles oi mlks pou eixe downloaded to cod,kollouse to pc to hack.kai opoios ebene se server me pb etrwge ban.kai egw eixa faei kai o pain gia auton ton logo.alla twra pia o manager tou magaziou to allakse to sustima.so auto pou elegan oti kollise to paixnidi hack apo kapio allo pc den ginetai.an piastoun tha exoun oi idioi. to lew gia na ksekatharisw na min dikaiologithei kanenas...pia... apo plevra rodou.....  ;)