Author Topic: Hall Of Shame  (Read 83216 times)

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Re: Hall Of Shame
« Reply #150 on: June 29, 2007, 02:17:27 PM »
den ginetai sta gnet rodou.... se ena magazi gameway ginetai.exw eksigisei ti ginotan.twra to paidi prosexei kapws better to magazi kai exei allaksei to systima kai to cod den stirizetai pia just se enan fakelo ???(eleos).prin gia na kaneis to paixnidi install ginotan me ena copy paste ::).so an kapoios noobas mikros evaze hax kai anoige to cod apo to fakelo pou itan to paixnidi safe gia na to kaneis copy paste,pou vriskotan se public folder(eleos dld) kai to ekanes esy,xwris na ksereis oti kapoios allos ta fortwse,copy paste gia na fygoun oles oi mlks pou eixe downloaded to cod,kollouse to pc to hack.kai opoios ebene se server me pb etrwge ban.kai egw eixa faei kai o pain gia auton ton logo.alla twra pia o manager tou magaziou to allakse to sustima.so auto pou elegan oti kollise to paixnidi hack apo kapio allo pc den ginetai.an piastoun tha exoun oi idioi. to lew gia na ksekatharisw na min dikaiologithei kanenas...pia... apo plevra rodou.....  ;)
Αυτό μου έλεγε και στο cafe poy βγήκαμε (του έκανα test αλήθειας  ;D), αλλά σίγουρα δεν δικαιολογήσε παλιοhaxori bamiane :D
Πρέπει μερικοί να βάλουν μυαλό...
Α, και μην ακούω ότι μεταφέρεται σαν ιός απο ένα net cafe σε άλλο ...
LOL Τι είναι; Στάχτες απο τη Πάρνηθα;

:huff1:
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

ZAKAN

• Guest
« Reply #151 on: June 30, 2007, 11:16:08 PM »
hahahahahahaah lol to thema tou hacks exei pari kales diastasis pantos ego exo na sas po oti meriki einai poli kolimeni me to thema hacks ke to pernoune poli patriotika diladi krazoune pedia pou den eiparxi periptosi opos o corleone i tous onomazoune hacksoria ilikrina den ksero pos seinevi ke pote alla pantos to pedi epidi kano parea ke oxi tipota allo einai ke fantaros ke apokliete na ekane kati tetio ne mpori ontos na eitane aytos alla den ksero pos mpike ke epekse me to hack einai apithano na fortosi o corleone hacks ke poso malon  me to diko tou cdk eleos ke tha empene 222 eleos ke den mporouse na peksi ena lan gia na dei,opote epidi emena prosopika den kolane ayta eimai seigouros gia ton corleone opos ke gia to allo pedi pou exei prokipsi prin liges meres pali me to hack oti apla den exoune kamia sxesei me ayta opos kaneis mas.
Mporeite na postarete sygrotimena k me swsto leksilogeio tis apopseis sas me epeixhrhmata 
gia pia epixirimata den eiparxoune se aytin tin periptosi epixirimata ston aera milane oloi mi kserontas pios einai o kathenas ke pies i apopsis tou pros thema hack ke genika se otidipote allo.opos lipon dikeologisate eseis ton ares etsi lipon ofilo ke go ke o isvo na dikeologisoume ta pedia pou stin teliki mazi trome ke pezoume eno eseis den fagate pote mazi tou,pistevo pos ego ke o isvo exoume perisotera epixirimata pros tous filous mas gia na poume kati ke osi mas kseroune ti pedia eimaste katalabenoun den xrizete lipon na milate eseis gia ta pedia giati den exete epixirimata (opos den eixa ke go mia fora ke eixa ke kako leksiko)elpizo na milisa kala elpizo na min evrisa kanenan aytin tin fora.ke oso afora to thema tou cdk giati na vali o kathenas to diko tou afou mpori na peksi ke me ta alla den pame se kanena episimo pexnidi,apla epidi exoune pola cdk ta bg ke mpravo tous giati etsi mporoune na erthoune ke pedia pou theloune na peksoune to cod ke den exoune cdk oxi SAN MERIKA TELIOMENA NET POU EXOUNE MONO 2 CDK emeis edo sta bg kallitheas exoume pola cdk eimaste full ke apo eksartimata opos pontikia pliktrologia akoustika mono ginekes den mas exoune ferei akoma ke den tha mpo ke pote stin diadikasia na balo to diko mou cdk apo tin stigmi pou pezi etsi opos einai,giati na to kano mipos mia mera me poune ke mena hacksori giati kapios mpori na peksi me to onoma zakan na mou ksero kala pios eimai ke pies dinatotes exo seiga re min balo ke kamia foto tis taytotitas mou gia na pekso.

isvoleas

• Guest
« Reply #152 on: July 01, 2007, 01:17:51 AM »
seiga re min balo ke kamia foto tis taytotitas mou gia na pekso.

Συγκεκριμένα σε αυτό +1 από εμένα

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #153 on: July 01, 2007, 06:37:24 AM »
To Cd Key Mou einai I Taytotita mou . Kai Original Cd Key na exei ena net Cafe ego th valo to diko mou ...

Prin Fygo tha pronoiso na kano shut down to pc mou kai tha pao na pliroso . ayti einai i diadikasia .

opoioadipote alli diadikasia odigei se pareksigiseis ... ! kai meta exoume tis dikaiologies tou typou "kathise allos sto pc mou " kai mpike allos me to nickname mou apo to tade netcafe tis rhodou , tis kalymnou kai tis kerkyras.

Opoios goustarei , akolouthei apla aytous tous kanones kai einai ok , opoios den goustarei mplekete se aytin tin istoria . :D
Search AnD Destroy mp_Citystreets

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #154 on: July 01, 2007, 04:18:57 PM »

Mhn prospatheite na dikaiologite ta Adikaiologita!!!
Zakan den to xera pws douleveis sta bg--->Trelh diafhmisi!
Katarxhn esl ta DIKA SAS cd-key den vazete?exei toso simasia pia an einai episimo ena game i oxi?kai eidika apo tin stigmi pou xereis arketa paidia apo to com. prosopika?GIATI agori mou agorases to cod?Gia na exeis katharh prosvash sto paixnidi kai diki sou taytothta,wste na mhn boroun na sou poun kai tpt sth teliki.poios o logos loipon gia xena-1000xrisimopoihmena-banarismena cdks???
apo ta 40 kai BANS pou exoune fygei mexri twra ta 5 einai apo bg me onomata gnwstwn paidiwn kai alla tosa apo rodo :S
(vlepe selida 1) Oi swstoi players gia na apofygoun tis dikaiologies kai to blabla-DEN imoun egw o Zakan o Dakan itan pezoun me to diko tous cd-key kai teleiwnei to thema ekei.
Alliws dinete dikaiwma ston kathena edw mesa na pisteyei oti thelei kai den boreis na kaneis kai tpt gia ayto oso kai an prospatheis me kourastika posts-epixhreimata. 5/5 ban sta bg einai akyra dld?
aposo gnwrizw an koitaxeis merikes selides pisw tha deis paromoia peristatika...sas exei ginei upodixh epanilimena na pezete me to cd-key sas! KAI den einai thema varemaras to cd-key sas einai thema RESPECT (prwta ap ola ston eayto sas)

ps.tha se parakalousa na mhn to pareis kai poli prosopika to post,anaferomai genika sta atoma pou exoun valei hax sto parelthon kai twra trwne ryzi + sta atoma pou prospathoun na me-mas peisoun gia fenomena pou DEN apatoun

« Last Edit: July 01, 2007, 04:21:46 PM by eve' »
Sigbot: nsfw penis.

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #155 on: July 01, 2007, 04:29:19 PM »
m fainetai prepei na alla3w net cafe ;D ;D

MpouMpi apo tetarti net cafe kranidiou,ayta einai net cafe oute cd keys,250ping s pcw,oxi sta bg m olous tous haxorzzz  :drink:

ps:vasika egw pleon 8a kanw ayto p eipe o adriano,einai to kalytero :P an k fovamai tn wra p paw na parw tpt na faw mipws m ta fortosoun ;D ;D ;D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #156 on: July 01, 2007, 04:47:25 PM »
file Zakan,den eimaste kollimenoi me to thema cheat-n alla etsi einai ta pragmata.Otan kleveis eikonika sto game aytomata den sevese ton eayto sou pano apola alla kai ta atoma pou pezoun ston kathe server.
einai thema sevasmou!egw sevomai ayton pou me sevete.

to oti einai fadaros kai efages mazi tou to brizola sta karvouna sthn taverna-psistaria o Tak1s,den pa na pei tpt.
oloi trwme kai oloi vgenoume, oloi kala paidia eimaste mexri apodeixeos tou adithetou.
osoi exoun faei ban ston 222,den bikan xerodas oti tha to fane ;)

sigouros gia kanenan den boreis na eisai pote apo thn stigmi pou den pezei em to cd-key tou.
oi apopseis sou sto thema hax einai gnwstes, o Ares den "dikaiologithike" afou pote den ipirxe ban sto onoma tou apla xekatharistike mia pareksigisi...pou itan avasimes kathgories-xwris apodixeis.

ke den tha mpo ke pote stin diadikasia na balo to diko mou cdk apo tin stigmi pou pezi etsi opos einai,giati na to kano mipos mia mera me poune ke mena hacksori giati kapios mpori na peksi me to onoma zakan na mou ksero kala pios eimai ke pies dinatotes exo seiga re min balo ke kamia foto tis taytotitas mou gia na pekso.

prosopika se exw petyxei ston nw me hax opws exeis paradextei kai edw mesa ;) ayth h mera exei perasei hdh.
gi ana teleiwnoume to poli blabla epeidi ta polla logia ienai ftwxeia, atoma pou den pezoune me to key tous, trwne ban kai pezoune mhnes twra me keys twn magaziwn (enw exoun diko tous kai enw tous exei ginei ipodixi epanileimena) tha ta thewrw axia tis moiras tous kai den tha ta pernw sovara mias kai o monos tropos apofyghs parexigishs einai na pezeis me to key sou.KAI to exw dilwsei 1000000 fores ...

einai aplo kai aytonohto

<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

ZAKAN

• Guest
« Reply #157 on: July 01, 2007, 09:22:41 PM »
diavasa poli prosexti ayta pou eipate oso gia sena eva oxi pros theou den perno kati prosopiko alla thelo na katalabeis oti me to pou katso se ena apo ta pc sta bg fantasou oti exei ta onomata mas poles fores exo kani connect me to onoma team uber adolf ke apla to allazo e\afou eimai eidi sto game poles fores exo mpi os zudap os isvoleas os xazopedo os xilia dio onomata pou kserete oti pezoune 222 fantasou oti to mono pou kano otan mpeno alla mono grafika ke ksexnontas ta ipolipa poso malon na mpo stin diadikasia na valo to diko mou cdk tha prepei na vgalo to kinito mou na pao sta minimata meta proxira ke meta na psaxo na valo cdk einai apla thema varemaras dikias mou.
oso gia ton assvas pou leei oti exo peksi noobwars me hack ne isxi den exo tipota na kripso eithela ke go na do pos einai aneksartita lipon gia pious logous mpika stous opioou to exo eksigisi telos panton ke go lipon apofasisa na min ksanakano kati tetio kserontas oti einai poli xontro ke kserontas oti ego eimai enas apo aftous pou rixno katares otan pezo me hacksoria o enas logos eitane aytos logo tou oti ego epeza noobwars gia na matho kapia pragmata opos to aim katalaba oti ekei pezoune megala hacksoria ke apofasisa na tou spao ta nevra opos kanane ke se mena ke na vrizo aneleita afou lipon to ekana eykaristithikake pleon eimai poli xaroumenos giayto gia mena den einai kako na antapodidis tetio misos se anthropous pou mou antapedosan nevra ke xilia dio mexri ke to cod sxeftika na stamatiso giaytous opote den to stamatisa ke apofasi na kano oti ekanan.(ksero oti gia kapious mpori na fani xazo ke lipa alla den eimaste oloi idioi,emena an mou kaneis mia fora poustia tha kano 10 aytos eimai min me peirazete na min peirazo)oso gia to thema tou corleone apofasi meta apo mia koubenta pou eixa sto mirc na kano ena paste se osa sizitisame sorry corleone an einai mala.... alla man prepei na to kano pleon tha pername apo to dikastirio meta to cod.

<Corleone|APCL> zakan?
<zakan> ela man
<zakan> ti egeiene
<Corleone|APCL> thanks re
<zakan> mazi pezoume trome ke pinoume
<zakan> kolimeni einai
<Corleone|APCL> den efaga ego ban
<zakan> ti egeine
<Corleone|APCL> ti ora pou leei oti egine ego pigaina sto dimarxeilo na pantreyto re
<zakan> pos egine
<Corleone|APCL> allos mpike me to name mou
<zakan> pios ?
<Corleone|APCL> kai den banare to diko mou cd key
<Corleone|APCL> den ksero re
<Corleone|APCL> alla an to vro tha ton gamiso
<zakan> e gamiseton
ayta einai ta logia mas xoris lipon na kserei o corleone tipota ke kaneis apofasisa na kano to post gia merikous pou den pistevoune tipota ke den dikeologoune tipota ayta einai.ante corleone ke kalous apogonous elpizo tin alli fora otan kaneis pedi na exoune frontisi i tipi na exoune mpi me mulihack hahahahahhaah palio hacksoria.

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
« Reply #158 on: July 01, 2007, 10:24:58 PM »
+1 στον κλανιάρη flap!. . ΖuDap έλα σε περιμένει κόσμος κάτω. . Καραφλό υπόθετο,Μεγάλος... :drink:

Rip

• CBWARRIOR.
  • school sucks :S
« Reply #159 on: July 01, 2007, 10:38:58 PM »
(ksero oti gia kapious mpori na fani xazo ke lipa alla den eimaste oloi idioi,emena an mou kaneis mia fora poustia tha kano 10 aytos eimai min me peirazete na min peirazo)
re file dld epeidh s kane kati kapoios esy swnh kai kala prepei na antapodwseis ???Ti na pw  ???
« Last Edit: July 01, 2007, 10:40:56 PM by Rip »
i don't fight chestnut

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #160 on: July 02, 2007, 12:20:01 AM »
epidi polli travikse ayto thema me ta haks don kai zakan!!!afiste ta paidia isixa palioskatonoubidia kolimena admins!!!!ai sto diaolo!!!eleos zwa!!!e zwa!!!ti allo???ksexasa kati????a nai!!epeidei egw kolisa ta paidia ayta na paizoun cod!!!mipws ta fortono kai egw otan paizw???lete??ti na pw prepei na ntrepeste!!!!apla!!!pate kai lerwnete names paixtwn kai clans!!!giati arage!!!mipws fovaste!!!pantws mpravo mpravo kai pali pou lerwsate to name apcl!!den exei dwsei dikaiwma gia tpt!!pote!!!!ilithioi!!!opws kai egw!!!zwa!!!e zwa!!pate kai krinete xwris na kserete poios kathetai pisw apo to pc!!!!kolimenoi e kolimenoi!!!ti na sas pw!!ayta kserete ayta kanete!!!!anyway o don tin mera kai wra pou egine ayto itan sto spitaki tou kai koimotan giati tin epomeni imera itan na paei ston gamo!!ston diko tou gamo!!zwa e zwa!!!etc sas aksizei na sas lene!!!kai epeidi paizw kathe mera 222 poio polles wres apo olous sas!!!1 by 1!!!!! apo tin imera ekeini pou kai kala ta fortose o don exoun ginei ston 222 6 kick me to sygkekrimeno exe!!!pou evale kai kala o don!!!den exw dei ban oute post !!!ti egine pou einai oi admins!!!!oeo??zwa e zwa!!!etc prepei na sas lene!!!den exw dwsei dikaiwma pote kai gia tpt!!!arketa exw xapsei toso kairo ftanei poia!!!sta @@ mou gia to pws milw!!etc xreiazete se merikous kolimenous!!!!!kante oti thelete den ksanaasxoloumai telos diagrapste me kai apo to mirc kai apo to callofduty.gr!!!kai apo clan!!!!kante oti nomizete!!!!apla eleos!!!!min mou milisei kaneis gia ayto to thema den tha asxolithw telos!!!.-  ola ayta pane se aytous pou pisteyoun oti o don kai o zakan haksaroun!!! midenos ekseroumenou!!!!zwa e zwa!!!TEAM UBER ADOLFOS!!!

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #161 on: July 02, 2007, 12:52:36 AM »
adolf s katalavainw man,alla min 3espas etsi re :-\ :-\

Dn trexei kati an mpeis sto hall of shame dn teleiwnei to GAME gia opoin graftei ekei,apla merikoi to exoun parei poly sovara :(min anaferesai s olous tous admins,na anafer8eis ston assva p aytos asxoleitai pio poly m to hall of shame,k dn eimai zwo enta3ei???? ;D

DON na zisete man
Zakan s lene haxori re??anevase ta demo s apo to LAN ;Do assvas exei pei pws to lan einai i kalyteri apodei3i an dn kanw la8os

GAMW TN PARALIA M!!!!

isvoleas

• Guest
« Reply #162 on: July 02, 2007, 01:00:21 AM »
Αδόλφε δεν χρειάζεται να τρελένεσαι.
Απλά μπες αύριο με ένα cd-key άσχετο και φόρτωσε τα από BnB με ότι όνομα θες.Να δω όταν θα γραφτεί ένα οποιοδήποτε όνομα με άσχετο key σε τι ακριβώς θα βοηθήσει.Αφού λοιπόν όπως σοφά λέτε το key είναι η ταυτότητα του παίχτη τότε το όνομα τι μπαίνει;Για να αμαυρώνεται;;
Τα έχουμε ξαναπεί.Το να banaρεις το key είναι το μόνο σωστό που μπορείς να κάνεις ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάποια πράγματα...
« Last Edit: July 02, 2007, 01:02:12 AM by Isvoleas »

Unsto

• DV zombie
« Reply #163 on: July 02, 2007, 01:49:00 AM »
Δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζουμε την κουβεντα, το guid σου ειναι η ταυτοτητα σου και οχι το name σου μεσα στους server, οποιος δεν μπορει να το καταλαβει και να το προστατεψει ειναι δικο του προβλημα 8)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #164 on: July 02, 2007, 03:52:03 AM »
adolfe tsilare ligo , kane edit to post sou , mh to svisw dioti adikeimenikos den eisai. Ksanadiavase
Ola ta posts kai des oti kaneis den amavrwse kanena onoma opws anafereis kai to oti hsoun
ston 222 kai epesan 6 ban apokleietai mesa se 2 meres. Apla einai cdkeys paiktwn apth Master
Ban List pou phgan na paiksoun kai sou vgale display to reason pou xoun faei ban prin tous kickarei . Oi Admins einai paron kai gia na valw ta pragmata se mia taksh giati isws prepei na ta
pw pio aploika kai laika wste na ginoun kai katanohta apo olous....

EXW PEI 500 FORES O KATHENAS NA PAIZEI ME TO CD-KEY TOU .
Babouinoi eiste th khdeia mou mesa kai de mporeite na to katalavete ?
Egw afto pou kanw einai ana 3-7 meres na chekarw ta logs tou server kai na postarw edw
OTI GRAFOUN . EAN mpei enas me to nick AssVas k ALLO KEY , oxi to diko mou , de tha me
noiaksei kan dioti egw paizw mono me to key mou , opote oute gata oute zhmia.
ALLA sth prokeimenh periptwsh tha sas freskarw th mnhmh ... Prin 2-3 mhnes eixan ksanaginei
ban 2 keys apta BG me alla nicks APCL epeishs. PALI eixame thema kai eidopoihsa pws to na
apofxthethoun tetoiou eidous problhmata ginete mono efoson agorastoun keys proswpika
aptous paiktes kai na paizoun mono me afta. Aptous apcl tote eixe ginei k mia order an thymamai
kala k perimenan merika keys k eftiaxnan k ta esl accounts tous. Nai H ou ? NAI . 

Ti egine , me grapsate ... ypefthinos gia thn anefthinothta pollwn edw mesa den eimai egw
para mono oi idioi ean de kseroun pws na profyllasoun to onoma tous. Den exw kati me ta
paidia alla edw den einai forum pou tha vgainei o kathenas na leei to makry k to konto tou.

Ean faei ban to key mou , ginei del to account mou sto cb tote nai exw ginei roba... ean
apla mpei enas kakoh8hs me to nick mou k ta fortwsei.... who cares? nobody.

Elpizw na egina safhs.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous