Author Topic: Hall Of Shame  (Read 83188 times)

ZAKAN

• Guest
Re: Hall Of Shame
« Reply #165 on: July 02, 2007, 04:13:45 AM »
e ara kala leei o ass o corleone den einai hackrori giati den epeze me to cdk tou opote lisame to provlima afou den eitane diko tou to cdk kalos ke ego malon tha exo peksi me ayto to cdk ke poli alli opote akiro den epiasan ton corleone me hack alla enan allon me to onoma corleone.

hahahahaha goustaro me trela aytin tin koubenta telika apodikni pola ke pios einai hacksori ke pios kolimenos oso gia sena RIP se ligo tha mou analisis ke pos einai o xaraktiras mou,pantos an thes na mpis stin diadikasia na lisis emena tha xasis poli apo ton politimo sou xrono opote min mpeneis stin diadikasia na krinis to pos skeytome ego ke pos tha antapodoso se oti mou kanoune opos eipa ego etsi eimai.oso gia tous admins genika o kathenas kitai to thema hack diaforetika ke seigoura exoune ke diaforetikes apopsis.oso gia tous aplous(diladi oxi admin)eseis to mono pou exo paratirisi einai na tous glifete ke otan klanoune na mirizete ti aroma exei den mporo na pistepso pos oti thema ke na exei prokipsi panta seimfonite maytous giati? mipos epidi thelete na ta exete kala gia kapious logous?mipos ayti sas dinoune psomi na fate?mipos xilia alla perierga, oxi apla eiste i perisoteri kolimeni ke oti pi enas admin ke seis den diafonite i toulaxiston na pite ayto pou pragmatika pistevete panta me ta nera tous. i moni po exoume milisi me eilikrinia ke xoris na krivomaste piso apo ta daxtila mas fenete pioi eimaste eilikrina xerome poli pou milise ke o adolf etsi,keros eitane ke tha eprepe na to eixa kanei ke go apo kero gia kapious,ego apla opos eipe ke o adolf sas exo varethi tous perisoterous exo metaniosi trela pou mpika stin diadikasia na sizito me merikous ke pragmatika makari na min ksanagrapso se ayto to forum.oso gia sena ass den exo kati mazi sou ilikrina opote exo erthi ke sas exo dei bnb goustaro tin parea sas alla seigoura tha prepei ke kapou na diafonoume mazi den mporoume ola na ta exoume meli gala,sayto lipon pou diafono to exo diksi aloste se pola mou post den xriazete na ta eipenthimiso ke sayto pou se varethika einai na eipenthimizis sxedon se kathe sou post oti kapote emena me epiases sto noobwras diladi oxi akrivos me epiases apla me eides ke  den to eixa ke krifo,ala esei san diplomatis pou eisai theleis na diksis oti na ke si tin folia sou leromeni tin exeis,ke na eisai o kapios gia kapious allous les ke prosferis kanena ergo pou mas kanei plousioterous ti theleis diladi na pao sto agio oros na klisto mesa epidi mia fora me evala hacks epidi seinexia epeza me hacksoria ke eithela kapos ke go na antapodoso re seinelthete eleos pia oloi diplomates edo sas exo pei se kapio post oti kalo einai na pate se kanena forum tis neoleas tou pasok i tis neas dimokratias telika oute gia provata den kanete oute gidovoski.to game to exete katantisi pareoules seigiries filies ke den ksero ke ti allo tha doume stin poria gia kitaxte ligo ke tous diplanous sas pou otan milane apo mesa tous i apo piso tous a to malak... ayto exete kataferi giati apo piso ke go tetia akouo ego oti exo na sas po sas ta exo pei den tha kano tin kiria ke giayto pou milao kapos exo krithi alla pote den ekrina adelfes pou milane pisoplata gia kapiou akoma ke seis i idioi.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #166 on: July 02, 2007, 04:44:09 AM »
loipon gia na ksekatharisoume edypwseis ktl , afto edw einai ena forum.
Sta forums o kathenas mporei na grapsei thn apopsh tou elefthera, pistolia kai maxairia
den kratame oute svhsame kapoio post pou eixe diaforetikh apopsh apo afth twn admins.
Eimaste anoixtoi gia kouventa-apanthsh se opoiadhpote aporia - erwthsh te8ei .

Oi monoi pou milate eilikrina eiste esy k o adolfos? De mporw na katalavw giati les kati tetoio.
Epeidh oi alloi de symfwnoun me tis dikies sas apopseis paei na pei oti einai kotes , alla oxi,
esy sigoura ksereis pws apla fovountai na diatypwsoun thn apopsh tous kai mas glyfoun emas
tous admins etsi ? Gia na kerdisoun TI ? 

hahahahaha goustaro me trela aytin tin koubenta telika apodikni pola ke pios einai hacksori ke pios kolimenos

Tipota den apodixtike , ean eiste parea kai sas ethikse to oti to BAN efyge apto magazi twn BG
tote problhma sas pou de paizete me ta dika sas keys, kai exete paiksei oloi me afto to key.
Sigoura den apodikniete to oti Htan o Don alla oute to aditheto . Kollhmenos den einai kaneis
apo emas, isws eseis pou enw exete keys kai thn exete KSANAPATHSEI paromoiws, varieste na grapsete
5 noumera, tha sas pesei o kwlos? paixte me to key sas kai to thema elikse ta rest bla bla einai anousia pantelws.

To giati symfwnoun oi perissoteroi me oti thema exei prokypsei mazi me tous admins na koitas
kai esy opws kai oi alloi ta epeixhrhmata kai ta apotelesmata . Ean pisteveis oti exeis dikio kai diafwneis me tis apopseis tis dikes tous panw se kapoio problhma tote na mh postareis apla
thn arnhsh sou , alla kai mia lysh pou exeis na protineis esy ws kalyterh. Den eida pote na kanei
KANENAS sas kati tetoio. By the way , oi theseis gia admin einai anoiktes... den plhrwnomaste
gia aftes kai ksodevoume xrono apton elefthero mas , isws me osa diavazw na prepei na
anarwtiemai bas kai ton POLY ksodevw. To na krazei kapoios eksw apton xoro einai efkolo .

Telos to giati esy evales wh k mphkes sto nw kata ta legomena sou ta thewrw akyra.
Dikaiologies sto thema cheating den yparxoun , adikaiologhtos opoios vazei. To mono
pou mporei na pei se emas tous rest einai to ti ton odhghse sth praksh afth.-
Kaneis de se anagase file mou na paikseis ekei , epilogh sou htan. Cracked server htan
kai to endexomeno na xe cheaters htan afksimeno. An aftoi phgainan na pnigoun tha
phgaines k esy? ofthalmos enantion ofthalmou ? Nomizw pws eisai arketa wrimos kai
ksereis oti afto den apotelei oute lysh Oute epeixhrhma. As allazes server kai as epaizes allou .
Public servers tdm kai sd yparxoun gematoi kai ksenoi bolikoi ...  telos edw afto to thema ,
exeis diko sou cdk kai ena onoma. Den exw mazi sou tpta kai opws exeis dei kalodexoumenos eisai pantou .

Tha xasw to respect omws an dw to key sou mazi me to onoma sou sth lista ths prwths selidas opws kai gia ton KATHENA edw mesa. De to paizw kapoios opws les k oute thelw na deixtw, esy o idios to postares merikes selides
pisw to oti eixes paiksei sto nw me hax k se eixa dei. Egw apla to anefera otan eipes kati pou
hr8e se adifash me afto. Diavaze afta pou grafw x2 - prosektikotera , opws kanw kai egw.

Apopsh ? sa tis kwlotrypides , oloi exoume apo mia ... (D.Harry)
to thema einai na paradexomaste ta la8h mas opoia k an einai afta kai
na frodizoume (paize me to cd-key sou) gia na exoume (Respect) .

« Last Edit: July 02, 2007, 04:52:51 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

DoNitis

• Ranked Pubzorz!
« Reply #167 on: July 02, 2007, 10:09:46 AM »
Den exo skopo na poluasxolitho me ayto to thema ayta pou exo na po einai oti einai adiko na vgainoun names se blacklist xoris logo.polloi kseroun na katakrinoun kai na katigoroun alla prota as valoun to mikroskopiko egefalo   tous se leitourgia,o idios pote den xrisimopoiisa hacks kai kaneis den mporei na apodeiksei to antitheto efoson to guid mou kai key mou einai kathara.O kathenas mporei na mpei me opoioipote nick kai na fortosei oti tou goustarei ayto einai to kako.Thanks Bro Zakan kai Isvo gia to support.episis tha proteina oti toulaxiston gia ta atoma pou einai active kai paizoun syxna tha itan kalo na ginete mia syzitisi prin graftoun stin list kapoios admin sigoura tha mporei na syzitisei einai akyro na grafontai etsi onomata..

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #168 on: July 02, 2007, 10:32:58 AM »
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Prospa8hste na katalabete oti paizetai se public PC. Mhn afhnete proswpika dedomena an den 8elete na ekte8eite. 8a kanate pote logon se  email/msn kai 8a apo8hkeuate username 'h  pass?
Akribws to idio isxyei kai me to cod. Xreiazesai 5 deuterolepta na bgaleis to key sou kai to name sou an den 8eleis na to xrhsimopoioun alloi.

:o :o :o :o :o :o :o :guitar: :o :o :o :o :o :o :o :o
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

isvoleas

• Guest
« Reply #169 on: July 02, 2007, 10:39:46 AM »
Μα καλά ρε Promo τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούμε ότι κάποιος που θα μπεί να haxάρει δεν θα μπει με το δικό του nick?Έλεος.

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #170 on: July 02, 2007, 11:29:07 AM »
Μα καλά ρε Promo τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούμε ότι κάποιος που θα μπεί να haxάρει δεν θα μπει με το δικό του nick?Έλεος.

Ennoeitai Isvo, alla mhn tous to kanete pio eukolo.

Prospa8w na mpw sto petsi tou cheater (petsas)

case 1: 8elei na ek8esei ('h toulaxiston etsi nomizei) kapoion xrhsimopoiontas to nick tou.

case 2: Vazei ena nick sthn tyxh 'h ena apo auta pou 8ymatai

case 3: To pc pou ka8etai exei hdh nick kai apla den to allazei

Koitwntas ta nick pou exei mpei to guid pou efage ban, poio apo ta parapanw cases sou fainetai pio pi8ano?

PS. Nomizeis an faei ena guid ban me nick Assvas, CriRo, kingsize, blue, Promo, arkoudas klp-klp 8a parekshgh8ei kaneis???
OXI, giati oloi paizoun me to cdkey tous kai to kseroun oloi auto.

Ksereis posoi Kick-R exoun faei ban? :D

[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?

1

isvoleas

• Guest
« Reply #171 on: July 02, 2007, 11:58:43 AM »
Nomizeis an faei ena guid ban me nick Assvas, CriRo, kingsize, blue, Promo, arkoudas klp-klp 8a parekshgh8ei kaneis???

Σωστός.
Άλλοι όμως παρεξηγούνται όταν δουν το όνομα τους στη λίστα,δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο.
Όταν κάποιος μπεί στην banlist να διαβάσει δεν θα κάτσει να κοιτάξει guids.Είδε ένα όνομα-τέλος.
Τέσπα,άσκοπο να συνεχίσω να γράφω όπως άσκοπα και τα ονόματα την λίστα.

DieSeL250

• Ranked Pubzorz!
« Reply #172 on: July 02, 2007, 12:20:47 PM »
Ego epeidi nistevo, pistevo oti i katastasi genika einai oti na nai.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Alla tora tora tora , pes mou oti eisai atrixos!

Ti alla? kalo kalokairi , paratiste to cod kai kales gkomenes...autes den exoun hax!!!!
...γιατί, καλύτερα να γαμάς παρά να fraggareis...

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #173 on: July 02, 2007, 01:18:33 PM »
nomizeis! efaga xylopita headshot, apo thn allh akrh tou map  :@

1

ZAKAN

• Guest
« Reply #174 on: July 02, 2007, 01:28:49 PM »
Telos panton oti egine egine o kathenas exei tin apopsi tou ego san zakan ke tis megalis pareas pou exoume sta bg tha frontizo na bazo to diko mou cdk tha frontizo prin figo na alakso ke to name mou an den to ksexaso ayto tha prospathiso na to epivalo ke sta filarakia mou giati to kako exei paragini ke oxi tipota allo alla sto telos tha pareksigithoume gia to tipota ayou lipon mia lisi einai na vazoume ta dika mas cdk ok ayto tha kanoume oloi.kalo einai na girisoume selida (san parea)ke na sxeftoume pos eitane i protes meres pou arxisame to cod oste na eimaste ke pio xaroumeni giati oso pio palia ta pragmata gia olous toso pio kala eitane apo do ke pera frontizoume ton eayto mas ke oloi mazi san parea.isvo ante na peksoume kanena ctf na gelasoume ligo exo kero na se do na trexeis ahhahahah.PETSA EISAI TRELA ME TIN KILIA SOU mou leipis.diesel esei agorimou ekei to mialo sou stis kiries i exoune aytes hacks i dex exei kanena on pano stin gh hahhahaha tha se fane laxano prosexe den seimera den sou bazoune oute saltsa stegnos tha figis hahahahah.
Prospa8w na mpw sto petsi tou cheater (petsas)
ARE PALIO PETSA GIAYTO SE PAO.

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #175 on: July 02, 2007, 02:57:58 PM »
pedia soz eiste oloi ath kai vleposaste sxedon ka8e mera lol dil sto telos 8a plakw8eite axaxaxaxaxaxax

akouste liga me assvas katarxas giati eine bro se olous kai gia olous mas
meta, kai egw epeza apo net kai panta evaza to cdkey mou, apla to sys sta gnet eine to kalytero, off to pc rebot me to pou feugeis kai telos ola.

kai osoi den exoune cdkey na to paroune asap 45$ kai telos ola ta provlimata ola.
eine vlakia na pezeis apo net xwris diko sou key, anti na agoraseis as poume ena zeygari akoustika agorazeis to game apla pragmata kai eise oficial cod2 player.
gia osous dokimazoune  se legit srvs hacks ti na pw mallon eine kati parapanw apo vlakia,kai sta @@ to cdkey tou net mallon den sevontai ton xwro anapsixhs tous!!.

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #176 on: July 02, 2007, 04:23:16 PM »
paratiste to cod kai kales gkomenes...autes den exoun hax!!!!
nai ok  :guitar:
Sigbot: nsfw penis.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #177 on: July 02, 2007, 04:30:31 PM »
episis tha proteina oti toulaxiston gia ta atoma pou einai active kai paizoun syxna tha itan kalo na ginete mia syzitisi prin graftoun stin list kapoios admin sigoura tha mporei na syzitisei einai akyro na grafontai etsi onomata..

Ekseraiseis de ginontai soz. www.game-violations.org , exei kai tool na deite poios exei paiksei
me to idio key tous teleftaious 3+ mhnes .  sth lista bainoun OLA ta ban aneksairetws
katefthian paste apta logs tou server analoiwta.

2 sum up ...
Na paizete me ta dika sas keys kai ola tha nai ok. Ean thelete mporeite na asxolithite me to na ftiaksete
autoinstallers packs (opws exw egw) pou me ena click exete valei to key sas, to cfg sas, to irc sas, to ventrillo sas,
kai exei kai Uninstall dynatothta .

Telos epeidh exoun fygei arketa ban apo BG kai Rodo meria, apo net cafe kyriws, o drasths prepei na piastei...
Tespa an eiste parea sto cafe de mporei to mati sas na mh phre kanan cheater... aka pantws de fevgei opws
erxete ;) Opote logika kata megalo pososto paizei na nai kai melos, opote pianete ta logs tou tameiou kai
vlepete apo IP pou fyge to ban kai wra = tade pc sto cafe me tade onoma member pou paikse apo kei. = o enoxos.
1-2-3-... poses poia swsta?
« Last Edit: July 02, 2007, 04:39:05 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #178 on: July 02, 2007, 05:24:52 PM »
assvas agorina mou den metaniwnw stigmi pou egrapsa osa egrapsa!!telos!!!apo dw kai pera to onoma mou den einai adolfos!!!!!to onoma mou einai:::PAIZW ME HACKS!!telos ws edw itan!!!!kai epanalamvanw edit den tha kanw!!!an thelete eseis oi admins epeidei sas xalaei tin eikona to post to sykgekrimeno!!!thelete na vlepete mono ta kala posts ayta dld pou sas symferoun kante oti nomizete!!!epanalamvanw thelete na me diagrapsete apo ton cod.gr apo to mirc an einai eficto kai apo clan sta @@@ mou!!!!telos sas varethika so far 11 months!!!!na pane na pnigoune oloi!!!oloi!!!!!den antexw poia re!!!!!!kapoioi aksizoun polla alloi tpt!!!!!!!!!!!!!!!!!gia osouus aksizoun tous exw diksoi so far kai kseroune poios eimai poli kala !!!!kai giati milaw etc!!!!!episis fysika kai den tha se noiaksei esena prosopika an mpei kapoios me to name assvas kai valei hax kai faei ban!!afou enas apo tous admins!!ti tha poun oloi ma oloi!!!oti o assvas einai gnosto personal tha valei hacks???mpa!!!!!den nomizoume!!!opote ti na se noiaksei vre assvouli:P eleos  ;)tespa ayta apo mena tpt allo :::PAIZW ME HACKS REMEMBER THE NAME!!!eyxaristw!!

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #179 on: July 02, 2007, 05:49:54 PM »
pfff kourastika na diavazw...EGW PAIZW PANTA M TO CD KEY M,an deite to onoma ZuDap sto hall of shame dn eimai egw apla exw pai3ei sxedon m ola ta cd keys twn bg gt stis arxes dn eixa  ;D  ;D ;Dto 3eka8arizw ayto :huff1:a re Diesel poutaniari to kalo einai na ta syndyazeis k ta 2(px BOB)!!!!a re zakan mourle kali8eati,hahahaha........simera 8a pw sto afentiko twn BG na postarei k aytos,na mas pei tn apopsi tou, ;D ;D ;DMipws ta fortwnei aytos????? ??? ???zbou oti xreiasteis gia to podilato pm me<3(zakan tn gleifw???).....aytaaaa!!

Kalo kalokairi guys,tetarti terma to cod gia kalokairi katevainw kranidi,net=sux :(

Gamw tn PARALIA mou!!!!<3

k opoios 8elei na paei diakopoules spetses i porto-xeli pm me gia plirofories ;)