...
Λοιπόοοον... Προσωπικά δεν πιστεύω πως ο corleone έβαλε hacks. Αλλά ρε παιδιά, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;
Έχετε παρεξηγήσει πολλά πράματα. Τι αντιδράσεις ειν' αυτές; Στο δημοτικό είμαστε;
Το όνομα κάποιου αμαυρώνετε όταν κατηγορείται για βιασμό, όχι όταν εμφανίζεται το nick του στο hall of shame. Δηλαδή έλεος. Ηρεμήστε.
Αν κάποιος είναι καθαρός από hacks, δεν έχει λόγο να αγχώνεται τόσο πολύ (ΔΕΝ υποννοώ πως δεν είστε καθαροί, είμαι σίγουρος πως είστε). Απλά θα κατέβει στο επόμενο lan, θα κατέβει σε άλλα net cafes να παίξει με άλλα άτομα από το community, θα φανεί πως είναι καθαρός. Το να αντιδράτε έτσι μόνο κακό κάνει σε εσάς, εμάς και το community.
Zakan, αν είναι δυνατόν ρε man. Δε μπορεί να αντιδράς έτσι. Άλλωστε για το οτί ξεκινήσατε cod, δεν είναι υπεύθυνοι οι admins. Ούτε για το οτί λιώνετε. Λιώνετε γιατί
γουστάρετε να λιώσετε, είναι το χόμπι σας.
Δεν είναι θυσία και δε θα έπρεπε να το βλέπεις έτσι. Επίσης είναι λάθος, κατά την άποψή μου, το delete του account σου.
Ξέρετε όλοι πως δεν έχω προσωπικό prob με κανέναν και είμαι, όσο μπορώ, αντικειμενικός. Μην αντιδράτε έτσι υπερβολικά, χάνετε το δίκιο που έχετε. Με τα keys στα net cafe έχει παίξει μεγάλο μπέρδεμα γενικά, οπότε απλά να χρησιμοποιείτε το δικό σας key,
τόσο απλό είναι. Σε κάποιον που είπε να ψάχνουμε αυτό και το άλλο και μπλαμπλα για το ποιος είχε το key και που ήταν και τον αριθμό ταυτότητάς του, συγγνώμη μα δεν έχω καμία όρεξη να το κάνω αυτό. Έχουμε το punkbuster, κάποιος κλέβει, τρώει ban, end of story. Btw, δε σκεφτήκατε πως ο Corleone, ακόμα κι αν έκλεβε, ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ NICK ΤΟΥ; Έλεος δηλαδή. :-Π
Όσοι παίζετε από net cafes που έχουν εμφανιστεί hackers, προσπαθήστε να τους βρείτε και να τους πείτε (όχι με μπουνιές :-Π ) να ξεκολήσουν, γιατί αφενός γαμούν το παιχνίδι των άλλων, αφετέρου τους το απαγορεύουν τελείως, με τα bans των netcafe keys.
Η αρχική μου πρόθεση ήταν να το κλειδώσω, μα θα το αφήσω ανοιχτό, για να συνεχιστεί η συζήτηση ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝΟ.
Και με περισσότερα σημεία στίξης και κενά και παραγράφους, σε λίγο θα κάνω zoom in στο mozilla για να διαβάζω.
ougk
Υγ. Corleone, καλή τύχη και τα ρέστα για μια ακόμη φορά μαν. :-Δ