gamo to theo anti na trogeste san gaidouria (den to kserate pos trogontai ta gaidouria?) ksekolate me ta kathysterhmena mikropreph flames kai apla reply on subject.
pal ama thelane o ass ki o briz $$ gia tous srvrs tha to legane.
unsto logiko ein ayto pou les,exei syzitithei hdh se anypopto xrono,apla ti na protoginei.oi perissoteroi (syntriptiko pososto omos) apla kathontai,de mpainoun kan sto forum,de vlepoun kan ta polls,den ekferoun kamia apopsh,den endiaferontai sovara,apla kseroun pos tha yparxoun kapoia atoma pou tha sthsoun srvrs/cups/sites klp opote ok pame na kanoume ena registration gia to cup rec m3n$ na paiksoume captsou teh flaeg omg haexx!111
kai de milao fysika gia mena pou 2 malakies exo kanei milao gia tous gnostous pou panta proothoun to community kai asxolountai sovara me to ti tha ginei.
as poume gia th fash me to esl apla kaneis de leei tpt,kanas 2 gkriniazoun se fash "de tha piasei" kai kanas 2 alloi apla lene oraia re n1 rec niceh kai tetoia.
ama den yparxei feedback pos diaolo tha ginei tpt me to game,tha phgainoume s ola ta gaming forums sthn ellada kai tha leme "hi,exoume ayto to comm more kai support us kai kante kai kana cup..."...
go buy the game,paixte ligo ekso,PEITE THN APOPSH SAS DEITE TO GAMHMENO FORUM.
pos ston peo tha ksero ego pote na sthso to esl ladder an kaneis de mou leei "nai re emeis eimaste tosoi kai tha symmetexoume stadar" k.o.k.?
tespa unsto logiko einai to request kai logika tha sikothei kapoios pcw srvr.
apla aytoi oi gamhmenoi clan leaders pou les (soz gia to vrisidi,eimai psilotired ;p) as mpoune sto forum kai sto irc ki as milhsoune ligo gia to ti diaolo paizei...edo sto ctf cup ths paraskeyhs exoun kanei register 4 clans ola ki ola....
ayto pou les proypothetei kai eythynh giati ama moirastei ayto to rcon klafta xaralampe meta,opote prepei n allazei ana takta xronika diasthmata ki ayto pali proypothetei synennohsh.
jennaki takis ++,ayto me to pb kai to eksoteriko ennoeitai pos isxyei alla eiani to ti thelei o kathenas ap to game...alla skefteite to ligo re paidia,de vlepete pos hdh exei arxisei kai telmatonei ligo h fash...?mh ginoun pali ta idia pls...
en katalkleidi BE MORE ACTIVE FFS~!1`1
ougk