Author Topic: Call of Duty 4: Modern Warfare  (Read 69116 times)

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
Re: Call of Duty 4: Modern Warfare
« Reply #15 on: April 27, 2007, 06:55:27 PM »
kai to No4 tha exei 8ema tin apobasi sto iran ,pou eine sta sxedia akoma, dax etoimazoun olous mas.....ftw!! pfffffffff
An eine etsi kalytera 8a htan na min legete cod, kai ligo sevasmo stin istoria dil, alla kai se mas!!

:spam: bomb the terrorists around the world with multiple side inocent  victims. ft us win!
 8) pisteyw den 8a allaxei tpt sta comunity/servers/ktl/: becouse activision loves as.  8)

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

mpampis

• 222 HERO!~
« Reply #16 on: April 28, 2007, 09:16:35 AM »
ontos ama ta kanoune entelos eksixronismena me laser kai oximata kai ola ta sxetika einai entelos ksenerota paixnidia....to 8ema einai na efxaristiesai kai ligo to paixnidi, pws ekanes kai esu kati vre aderfe..ama einai na kikloforw sta stena me ta sta8era mg panw se ena amaksi kai na gazwnw opion vlepw mprosta mou me 180 sfaires kai ginete o allos mesa se 1 sec san to sourotiri twn makaroniwn  ga.......to..opote COD2 4tw!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)
« Last Edit: April 28, 2007, 09:19:30 AM by mpampis »

p*

• Ranked Pubzorz!
« Reply #18 on: April 28, 2007, 12:03:41 PM »
η activision ψάχνει level builders με γνώση απο fps και ειδικά fun of WWII shooters. Για πιο game άραγε?  ;)
αν κανείς ενδιαφέρετε:
http://activision.taleo.net/servlets/CareerSection?art_ip_action=FlowDispatcher&flowTypeNo=13&pageSeq=2&reqNo=18720&art_servlet_language=en&csNo=10067#topOfCsPage

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #19 on: April 28, 2007, 01:17:07 PM »
We are located in sunny Santa Monica, CA, close to the beach.

h apath h idia  :guitar:
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #20 on: April 28, 2007, 01:34:02 PM »
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4735 prwto trailer tou cod4 modern combat  :eleos:

Rip

• CBWARRIOR.
  • school sucks :S
« Reply #21 on: April 28, 2007, 06:46:25 PM »
To trailer ebeba fainete fobero alla ola ta traile allwste etsi dn einai...to mellon 8a dei3ei.............. :)
i don't fight chestnut

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #22 on: April 29, 2007, 01:45:15 AM »
re paides kaka ta psemata wraia ta games me ww2 , megalwsa me afta apo army men plastika
stratiwtakia mexri games sto pc me ww2 theme styl wolfenstein, commandos, mohaa etc.
Kai synexizoun na nai H agaphmenh mou periodos apo thn istoria ths anthrwpothtas (polemous).

Kairos omws pistevw na allazame k ligo motivo . Diladh se modern warfare, mono cs kai BF kai
Delta Force eixan arketous paiktes , kai san games ola afta , eleipe kati apto kathena .

Proswpika t perimenw me 1000 mono k mono dioti to cod2 paraeinai noob friendly exei meiwmeno recoil , kai ta monosfaira spanizoun. Tha thela ena game alliwtiko me nea features
kai safws kalytero epipedo teamplay (na leipoun oi kagouries ) kai na exeis epiloges apo
real life katastaseis polemou . kathws kai apla gia allagh. Dax wraios o romadismos tou ww2 alla
ola afta ta xronia mas pasaran tosous titlous .... tha marese na vlepa kati neo pou na travage
kai tous cs-ades kai tous quakades, de lew oti tha to kataferei to cod4 alla apla skefteite to
endexomeno na ginei kati tetoio.

To cS exei 10 xronia zwhs k eidh parakmazei , anetotata kosmos tha anazhthsei ena better fps
game. Arketoi einai moirasmenoi se BF - CS - COD - COD2 - Mohaa - Quake . opws to cs prin 10
xronia ekane patago tha mporouse na kanei k enas titlos twrinos me arketes kainotomies.
To thema einai pws gia na ginei kati tetoio tha prepei na nai kati poly kalo, kai ligotero eboriko
me arketa kalo support apthn etairia. Tha diksei .

Ola ta above einai personal opinion. Apla niwthw pws k to cod2 den exei polla perithwria veltiwshs. Nea maps de vgainoun k to support ths activision einai men kalytero aptou cod1
alla oxi arketa.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #23 on: April 29, 2007, 04:04:10 AM »
kamia sxesi (ligo ews poli!!)wraia grafika den lew  :-\ alla kapoies skhnes einai poli SWAT   :( tespa to game tah krithei sto multi imo
Sigbot: nsfw penis.

G.White

• Guest
« Reply #24 on: April 29, 2007, 08:19:36 AM »
 :D Modern Warfare? kai anti gia Alies win i Axis Win ti tha leei, Buss soldiers win i Binn Ladens Terrorist win?Tha pesei gelio.
Ntaksi ektos plakas tora poli fobame oti to paixnidaki tha to kanoun FIFA kai afto kai mas blepo kathilomenous sto cod2,ama sou leei 2 games sxedon taftoxrona kai posa akoma gia consoles fantasou poso poli baros exei pesei gia na kikloforisoun grigora oi titloi sorry magkes alla pistevo diladi oti anamenete FIFA.

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #25 on: April 29, 2007, 11:06:58 AM »
Egw den exw kanena provlima me ta kainourgia paixnidia as einai oti theloun kai oso syxna theloun as vgainoun. An de m aresei apla de tha to pai3w. Sigoura de mou aresoun hi tech paparies. An omws krathsoun sta idia plaisia to paixnidi (p.x oxi 40 opla me diaforetikes dynatotites kai power ups) aplo kai fun tha einai kalo akoma kai moderno. Auto pou me provlimatizei gia thn apodoxh tou einai ena. Oi APITHSEIS tou paixnidiou. An panw pou 3eplirwnoume to kainourgio ypologisth pou pirame me aimathres oikonomies prin kana xrono prepei na ton peta3oume gia kana kainourgio na pane na gam...  :@

G.White

• Guest
« Reply #26 on: April 29, 2007, 01:01:11 PM »
Egw den exw kanena provlima me ta kainourgia paixnidia as einai oti theloun kai oso syxna theloun as vgainoun. An de m aresei apla de tha to pai3w. Sigoura de mou aresoun hi tech paparies. An omws krathsoun sta idia plaisia to paixnidi (p.x oxi 40 opla me diaforetikes dynatotites kai power ups) aplo kai fun tha einai kalo akoma kai moderno. Auto pou me provlimatizei gia thn apodoxh tou einai ena. Oi APITHSEIS tou paixnidiou. An panw pou 3eplirwnoume to kainourgio ypologisth pou pirame me aimathres oikonomies prin kana xrono prepei na ton peta3oume gia kana kainourgio na pane na gam...  :@
Sostoooooooooooooooos

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #27 on: April 29, 2007, 01:12:20 PM »
e enta3ei ama dn m en8ousiazei to cod4 lew na 3anagyrisw stn real life m!!!!axaxaxaxax ;D ;D ::)

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #28 on: April 29, 2007, 07:48:34 PM »

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #29 on: May 02, 2007, 05:58:02 PM »
Xm, symfono me Assva ws pros to concept opws episis kai me ton SirSteven. To simantikotero omws se ena game einai to gameplay. An oi isoropies anamesa se opla kai maps einai kales, tote isos na exei arketo endiaferon. De ksero an ta tanks pernoun meros sto Multiplay. 8a doume ena game se styl COD i se styl COD/UO, i BF? Ta oximata paizoun rolo sto gameplay.

Ean to epipedo tou Multi, kymainetai sta plaisia mias omadas 5 atomwn, symfwna me to rate of fire twn newn oplwn 8a i8ela na do, megalyteres apostaseis metaksy antipalwn kai oxi maxes me M16 kai AK sto 1 metro opws sto COD. Auto vevaia ksefeygei ap to epipedo "arenas" pou mas prosferei to COD, alla ta games autou tou eidous opws BF, 8eloun paiktes pio "wrimous" kai oxi typou arpazo to MG kai trexo. Kai vevaia oso pio poly realism, toso to kalytero