Poll

exoume skopo sto site na kanoume greek ladder.protimate

1v1 ladder
1 (3.2%)
2v2 ladder
13 (41.9%)
kai ta dio
15 (48.4%)
tpt
2 (6.5%)

Total Members Voted: 20

Author Topic: exoume skopo sto site na kanoume greek ladder  (Read 11975 times)

paL

• Guest
Re: exoume skopo sto site na kanoume greek ladder
« Reply #15 on: October 19, 2005, 05:54:54 PM »
simfono gia ta cup alla tha itan akoma pio gamato na einai 2v2 kai oi diades na ginoun me klirosi
dld , na dilosoun simetoxi osoi theloun na paixoun kai na kleirothoun meta ta zeugaria kia oi antipaloi tous :D

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #16 on: October 19, 2005, 09:47:00 PM »
akoma 11 votes .... ti na pw :P :D

ela gogogo
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #17 on: October 20, 2005, 02:08:29 PM »
Kalispera magkes,

katarxin yposthrizw th dimiourgia 2v2 ladder h 2v2 cup (kata briz). To 1v1 de katalavainw poso fun mporei na exei!
Kata deuteron gia akoma megalytero fun proteinw thn klirwsi twn zeugariwn, me thn proupothesi oti oloi tha to euxaristiountai kai de tha atrxisoun na trwgontai...An kapoios nomizei oti den exei fun na paizei me ena sympaikti pou einai katwteros tou se skill giati xanei as mh pai3ei se auto to ladder.
Telos proteinw epishs gia to fun tou pragmaos na ginei klhrwsh twn maps pou tha paixtoun, na mhn epile3oun dld oi paixtes.
Gia sovarotero gaming tha proteina 3v3 ladder.

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #18 on: October 20, 2005, 02:30:02 PM »
Isos Tha mporouse na ginei to 1 vs 1. kai an p.x. peksoume 30 atoma oi protoi 15 na min mporoun na peksoun mazi sto 2 vs 2. opote stin ousia tha klironete outos i allos ena kalos me enan "katotero". vasika mporei na leo kai vlakeies giati den ksero pos leitourgei to ladder  ???
den ksero an me pianete .  ;D
Search AnD Destroy mp_Citystreets

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #19 on: October 20, 2005, 03:13:32 PM »
Exeis ena point there Adriano.

Tha mporouse na ginei NBA draft style. Opou px o teleutaios dilaegei prwtos sympaikti o proteleutaios epomenos k.o.k. To thema einai pws gia na ginei auto prepei na ginei 1v1 ladder h cup prwta. Ektos kai an orisoume apo monoi mas poios dialegei prwtos vasi lower skill. Fysika ws gnwston egw tha diale3w prwtos se mia tetoia periptwsi ! :D (rwtiste kai kapoious pro na sas poun poso low skill eimai)

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #20 on: October 20, 2005, 07:16:38 PM »
vasika nomizo 1v1 ladder den exei kanena apolitos noima, me to skeptiko oti apla tha tsakothoun standard merikoi metaksi tous gia camping ktl. 2v2 na paizeis me sibaikti meta apo klirosi akougetai fun.

Legolas_GR

• Guest
« Reply #21 on: October 21, 2005, 01:19:03 AM »
Protino Na einai se morfi CUP gia pio fun kai na telionei gia na exei kai simetoxi allios malon den prokite na ginei tpt.
FUN clans 2 atomon gia kathe Cup pou tha xekina, na dilononte oi sintheseis pao thn arxi me 2 h 3 atoma.

palto

• Guest
« Reply #22 on: October 21, 2005, 04:58:03 AM »
χμ, εγώ προτείνω 2vs2 με sniper (ή smg) rush :P.

Legolas_GR

• Guest
« Reply #23 on: October 21, 2005, 11:43:01 AM »
Pantos Bravo xexasa na po gia thn protovoulia, episis ithela na sibliroso prin oti tha prepi na yparxoun admins ana agona+ ta rounds na einai 2 lepta gia na mhn pezi kaberoma kai na plisiasoume to tropo pexnidiou tou Clanbase pou einai 2:15 per round.
Etsi tha veltiothei kai to game play kai den tha katandisi vareto se megala maps.
Elpizo mono  na mhn pexoun custom maps giati den leei mias kai edo sto ellada den exoume sinithisi tis customies.

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #24 on: October 21, 2005, 05:04:23 PM »
Imo to idaniko tha itane na vgei kati san seedings atomika olws twn sign ups
kai na paei o prwtos me ton teleutaio o deuteros me ton proteleutaio kai kapws etsi..
Allas mias kai auto ginetai gia fun den exei shmasia.. as ginei mia aplh klhrwsh.. Admins de nomizw oti xreiazomtai efoson uparxoune demos kai enoeite pws ta rules tha prepei na einai CB alliws to Xaos

paL

• Guest
« Reply #25 on: October 21, 2005, 05:19:43 PM »
spider 2 win imo luckies ;)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #26 on: October 21, 2005, 05:21:12 PM »
ela pal inactive kai whiner , mallon ama den to 8umasai , emena mou 8umizei Narco , care?
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #27 on: October 21, 2005, 05:46:59 PM »
lol , egw symfwnw me to random klirwsh kai cup mode .
More fun, epishs ananewnete to endiaferon, me ta cups:P

cheers.

P.S Number = 2vs2 gia arxh me ena 3vs3 oi omades kathws k oi wres synenohshs tha nai kapws dyskoloteres.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

paL

• Guest
« Reply #28 on: October 21, 2005, 05:55:50 PM »
briz to poios einai inactive oloi to xeroume
so stfu plz tnx

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #29 on: October 22, 2005, 04:15:36 PM »

:-*