Author Topic: Parakalw th prosoxh sas  (Read 15652 times)

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Re: Parakalw th prosoxh sas
« Reply #15 on: June 05, 2007, 01:55:22 AM »
koita pote ginontai ola auta re pousth atyxia hahahaha  :@
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #16 on: June 05, 2007, 02:32:34 AM »
brizola εσενα ψαχνουνε λεει τα παιδια. καντους ενα touring στο ομορφο μας community :P

egw ti eimai h poutana tou community ? :P

re mhpws egine kamia diaspash GROF naoume kai exoume edw eurpwpaika skhnika

tespa paides gl hf , ante kai me to kalo metabash sthn 1.3 . An thelete na mas paixete 18 tou mhnos sta eglobal exei tournoua kai elpizw na eimaste san noname ekei ektos an katebasw omada monos mou :D :D :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #17 on: June 05, 2007, 02:43:58 AM »
dax re man arakse, kanoume k ligo xavale apla den exei ksanatyxei. thymizei kati iapwnes pou tous evriskan sta nhsia tou eirinikou meta apo 10 xronia k nomizan oti akoma htan se polemo :/

Afto pou prepei na kanete an thelete na mpeite sth parea mas k na parete mia nea ebeiria , valte 1.3
kai parte meros sta onc pou kanoume kathws kai sta lan events pou ginontai na gnwristoume apo konta.

sas perimenoume. Sthn arxikh selida tou site tha deis ena banneraki pou leei ksekina edw.
Ekei tha vreite polla xrhsima pragmata . Oti thjelhsete msg me H kapoion apo tous admins.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #18 on: June 05, 2007, 03:26:06 AM »
Me tous dignitas pws pigate telika?Kerdisate?Gia steile kana screenshot na doume...

No hard feelings man plaka kanw alla den nomizw na iparxei kapoia TOP omada ston kosmo pou na paizei tin 1.0

<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena

dAmiii

• CBWARRIOR.
  • mpe
« Reply #19 on: June 05, 2007, 04:52:13 AM »
re guys joke einai auto to topic etsi?  :P :D            :o

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #20 on: June 05, 2007, 09:42:01 AM »
Eimai enas apo tous treis admin tou =:WAR:=CLAN  .To nick m einai=:WAR:=ARCHANGEL*  kai to onoma sthn pragmathkothta einai aggelos.Eimaste tou mono clan pou dia8etei autonomo ellhniko server o opoios ru8mizetai apo th xrhsh tou programmatos rcon.Prokeitai g pagkosmiou fhmhs clan ka8ws sth dia8esh mas exoume 3enous paixtes kai 2 apo tous administrator htan energa melh se 2 apo ta pio dhmofilh clan pagkosmiws (-LAW-    .:FCN:.  ) ...8a htan xara m na summetasxoume se ena tetoiou eidous tournament ka8ws epishs proskalw ola ta melh twn diaforwn clan na episkeftwn to server mas  i.p. adress 62.1.206.233:28960 | anazhtoume ton leader tou clan me onoma noname g th diorganwsh kapoiou clanbattle ...g opoioes plhrofories  mporeite na mas breite sto skype:lykantropo-arch ,msn:archxal@hotmail.com ka8ws kai sto server mas.

euxaristw g thn prosoxh sas

Mipos einai metaxronologimeno?? pipa?

y.g telika pies eiani oi top clan stin 1.0 version?

se alla simerina nea oi allies nikisan sto wwII kai katelavan to berolino.
« Last Edit: June 05, 2007, 10:49:49 AM by Nas »
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #21 on: June 05, 2007, 11:42:32 AM »
thewrw oti enas neos stin parea prepei na xairei kai to analogo kalosorisma.
kalo einai loipon paides na afisoume tis eirwnies kai na koitaksoume to kalosorisma gia tin mellontiki auksisi tou community.
eleos diladi pia me tis eironeies kai to pneuma...giname oloi pneumatodeis kai iperoptes..
apla pffff

ARCHANGEL

• Ranked Pubzorz!
  • You haven't time for regrets..
« Reply #22 on: June 05, 2007, 01:02:28 PM »
Eilikrina anagnwrizw oti polla apo ta clan p htan top sto 1.0 metaphdhsan sto 1.3 g allagh..alla kaneis sas mh 3exnaei oti ola arxisan apo to 1.0 oi top omades prwta epaixan to 1.0 kai meta to 1.3.Top clan sthn 1.0 version einai--->|OutLawS|,-LAW-,T-Rex,|ATN|,//.Falcons|,HoA, einai merika apo ta clan p kratan to epipedo sta8ero sthn 1.0 version pagkosmiws..

[attachment deleted by admin]
Death or glory i'll find rebellion is on my mind-Gravedigger

ARCHANGEL

• Ranked Pubzorz!
« Reply #23 on: June 05, 2007, 01:04:35 PM »
...

ARCHANGEL

• Ranked Pubzorz!
« Reply #24 on: June 05, 2007, 01:05:22 PM »
...

[attachment deleted by admin]

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #25 on: June 05, 2007, 01:11:49 PM »
Clan: Κωσταλέξη...
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
« Reply #26 on: June 05, 2007, 01:16:31 PM »
LoL oute ta fps den exei emfanisei  <:D <:D Kai man milame tosi ora gia tdm? Ma oi Pio gnostes clan pagkosmios paizoun sd gametype pou einai kai to pio diadedomeno...tespa Gl kai kali sunexeia!!!

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #27 on: June 05, 2007, 01:26:12 PM »
Welcome guys....enta3ei re paidia kalo einai na exoume k teams p paizoun tdm k einai k pagkosmiws gnwstes ;D!!kali synexeia,fH

MpouMpi  :huff1:

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #28 on: June 05, 2007, 01:32:46 PM »
dax re man arakse, kanoume k ligo xavale apla den exei ksanatyxei. thymizei kati iapwnes pou tous evriskan sta nhsia tou eirinikou meta apo 10 xronia k nomizan oti akoma htan se polemo :/

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL έγραψες Βασίλη, ακόμη γελάω!!!!!!
« Last Edit: June 05, 2007, 01:45:55 PM by -=RoD=-SA-GR »

ARCHANGEL

• Ranked Pubzorz!
« Reply #29 on: June 05, 2007, 02:33:28 PM »
hahaha nai exete dikio prpei na sas emfanisw kai sd to 3eaxasa...exete dikio oti to most popular gametype einai to sd dioti einai to pio duskolo:) :huff1: