Tha sas parakalousa na baloume mia teleia sto thela ESL - Mpourdelo kai na proxwrisoume swsta. Afiste na teleiwsei oso pio hrema ginetai auth h season kai na bgei h 1h omada kai meta diagrafoume ola osa eginan, kratame ta lathi mas kai mathenoume apo auta. Me to na sunexizoume na bgazoume gkrinia, mirla, egwismo kai na stamathsoume ta eirwnika kai egwkentrika posts pou mono problhmata fernoun.
jackieboy, eisai accepted me olous thetikous psifous. Eisai pleon ESL Admin, opote tha se parakalesw na frontizeis thn omalh kai kalh diaksagwgh kai oxi na les oti egine mpourdelo kai hr8es ws swthras. Den kserw an thes na peis auto h' oxi, toulaxiston auto fainetai na dixneis. Xalarwse, tha prepei na sunergasteis me ta uparxwn atoma ws admin, opote kalo tha einai na ta breite. No offence pal, apla be cool
Oson afora to thema LAN, an goustarete ta duo teams na to kanete LAN, do it. Apla peite mou magazi, hmera kai wra gia na katebw kai egw na sas dw, na bgaloume kamia foto, na to kanoume ligo coverage kai sthn telika na mou ta xwsete kai na sas ta xwsw apo konta ;P