Poll

Lan or Online?

Lan
17 (54.8%)
14 (45.2%)

Total Members Voted: 31

Voting closed: August 11, 2007, 01:11:36 PM

Author Topic: esl Premiership Final @ lan!!!!11  (Read 6608 times)

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
esl Premiership Final @ lan!!!!11
« on: June 12, 2007, 01:11:36 PM »
Pisteyo kseka8ari i erotisi... 8a protina loipon opos ginete kai se alla events se oli tin eyropi i teliki fasi, o telikos stin ousia, na ginei se epipedo lan... kati san apoxeretistirio tou fetinou prwtou esl premiership.

Pisteyo pos einai efikto dioti oi perisoteres clans einai apo a8ina kai sigoura oi 2 finalist 8a einai apo a8ina...
Think bout it  ;D
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Re: esl Premiership Final @ lan!!!!11
« Reply #1 on: June 12, 2007, 02:04:10 PM »
Δεν είναι απαραίτητα όλοι Αθήνα...
sp.encc

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #2 on: June 12, 2007, 02:05:31 PM »
kai an den eine?
na paratisoun tis douleies tous kai na erxonte a8ina?
prwteino an telikos eine anamesa se omada ath vs eperxias na pigenoun oi a8ineoi eparxeia na kanoun kai diakopes :P

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #3 on: June 12, 2007, 02:11:32 PM »
Επαρχία δεν είναι καμία από τις 4 ομάδες των τελικών, απλά από εμάς τουλάχιστον οι 3 παίζουν από Αγγλία.
sp.encc

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #4 on: June 12, 2007, 02:59:14 PM »
tha to kanonisoume me tous mR, min agxonesai  ;D ;D ;D

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #5 on: June 12, 2007, 03:14:54 PM »
para tin parakinisi (klasika) tou gody gia flame ... >:D to prospernao..

en pasi periptosi eiani ligo arga gia na to kanoume pleon mallon... opote 8a elega na to exoume apla ipopsin for next year :)

fu gody  :-*
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

jackieboy

• DV zombie
« Reply #6 on: June 12, 2007, 03:33:32 PM »
den einai arga. etsi kialliws etsi BOURDELO pou to kanane merikoi to ESL to match me bunnies tha paixtei iouli-augousto. egw kai tiger ksekiname eksetastikes.. den exoume xrono na klasoume..
plirwnw tis malakies twn allwn pou gamisane to ESL. bourdelo to kanane.. kai twra tha trexw egw???
se ena mina opws ekanan oi huhu.. apla ta pragmata.. opws perimena egw tha me perimenoun kai oi alloi mia fora. mia fora pou pada imoun stin wra mou egw..
hf
ta leme ksana teli iouli, isws kai augousto.. (na paw kai diakopes kai egw, isws kai stin germania....)
« Last Edit: June 12, 2007, 03:39:27 PM by JackieBoy »

Unsto

• DV zombie
« Reply #7 on: June 12, 2007, 04:00:32 PM »
Lan finals στην Πατρα, καλο μου ακουγετε :D :D :D :D, online ftw.

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #8 on: June 12, 2007, 04:19:11 PM »
Re Jackie, ntaksei sovarepsou, allo meta apo mia evdomada ki allo meta ena i 2 mines, mi zitame pragmata paraloga. Kai meis panta stin ora mas eimastan me oles tis omades. Oute emeis ftaime. To pio swsto einai na apofasisoun oi admins gia to 8ema. As mi to kourazoume.

Oso gia ton teliko 8a elega LAN na eido8oume kiolas, re petses... ;D

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #9 on: June 12, 2007, 05:15:53 PM »
nai re kanena provlima tha to kanoniso me ton jb  ;D

jb ase tis malakies. 23/24 dld to epomeno sav/ko mia xara kanonizetai, min mou peite oti den boreite na kanete ena "dialeima" mias oras gia to war, eidika o tiger  ;D

jackieboy

• DV zombie
« Reply #10 on: June 12, 2007, 05:48:22 PM »
egw perimena 20 meres to match me huhu. o logos. epeidi epaizan to pouli tous. egw DINW STO PANEPISTIMIO... den borw. eipa. mexri to sabbato. an den dexeste tin imera pou eipa i otan teleiwsoun oi exetaseis egw den borw na paixw. parte noshow eseis gia tote i emeis gia twra. den borw na to paixw OUTE EGW OUTE O TIGER.. aplo einai. borei na akougete malakia alla otan gamousan ton omilo mas oi alloi kai imoun o monos pou ebriza mou tin ebenan oloi. egw apo deutera 18 kleinw to pc. to idio tha kanei kai o tiger. soz. den tha plirwnw EGW tis malakkies twn allwn..

kai nai re gody den einai war stin teliki aplo. pas teliko.. egw to match to sugekrimeno den to paizw etsi na teleiwnoume. soz

egw to paizw kai simera to match.. epeidi tha fugw twra an thelete miliste me ton gody i ton  paL kai tha me paroun til..
« Last Edit: June 12, 2007, 05:59:30 PM by JackieBoy »

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #11 on: June 12, 2007, 06:45:02 PM »
nai paixte simera simera na prolabo kai ego ton teliko !! :P >:D >:D

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #12 on: June 12, 2007, 07:33:27 PM »
jb hremises twra , to an 8eloume lan h online einai to section , oxi to an einai mpourdelo h oxi to esl

ps to application tou admin sto esl einai free kai oi head esl to axiologoune , oxi egw hf mhpws eprepe na sto pathsw egw ?

Twra pisw sto thema ,egw den exw prob an mporei kapoios lan h protimaei online , metaxy twn duo omadwn einai h apofash , twra to ESL einai ena ONLINE league so an kai oi duo diafownoune ginetai online hf
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

jackieboy

• DV zombie
« Reply #13 on: June 13, 2007, 02:02:19 AM »
opws eipes einai allo to topic

ps kai egw. to application to ekana giati mou eipan merikoi oti tha me supportaroun.. kai gia na boithisw na min ginei to esl opws egine fetos.  ;)

Godfevour

• CBWARRIOR.
  • Εσσεται ημαρ..
    • Electronic Sports League
« Reply #14 on: June 13, 2007, 06:07:43 PM »
Tha sas parakalousa na baloume mia teleia sto thela ESL - Mpourdelo kai na proxwrisoume swsta. Afiste na teleiwsei oso pio hrema ginetai auth h season kai na bgei h 1h omada kai meta diagrafoume ola osa eginan, kratame ta lathi mas kai mathenoume apo auta. Me to na sunexizoume na bgazoume gkrinia, mirla, egwismo kai na stamathsoume ta eirwnika kai egwkentrika posts pou mono problhmata fernoun.

jackieboy, eisai accepted me olous thetikous psifous. Eisai pleon ESL Admin, opote tha se parakalesw na frontizeis thn omalh kai kalh diaksagwgh kai oxi na les oti egine mpourdelo kai hr8es ws swthras. Den kserw an thes na peis auto h' oxi, toulaxiston auto fainetai na dixneis. Xalarwse, tha prepei na sunergasteis me ta uparxwn atoma ws admin, opote kalo tha einai na ta breite. No offence pal, apla be cool ;)

Oson afora to thema LAN, an goustarete ta duo teams na to kanete LAN, do it. Apla peite mou magazi, hmera kai wra gia na katebw kai egw na sas dw, na bgaloume kamia foto, na to kanoume ligo coverage kai sthn telika na mou ta xwsete kai na sas ta xwsw apo konta ;P