Πατριώτες, όχι φασίστεςΜιλώντας γενικότερα, ποτέ μου δεν θα καταλάβω αυτό που κάνουν όσοι υποστηρίζουν Χ.Α., και πόσο χαζός πρέπει να είναι αυτός που παρακολουθεί τη συζήτηση για να πειστεί από αυτούς.
Επειδή δεν είμαι χρυσαυγίτης πρέπει σίγουρα να είμαι αριστερός -> κομμουνιστής -> αναρχικός -> αναρχοκομμουνιστής(lolwut) -> εθνοπροδότης, κτλπ.
Με μια λογική να μηδενίσουμε τον αντίπαλο, τον αφορίζουμε ως υποστηρικτή του Στάλιν και αναφέρουμε διάφορα εγκλήματα αριστερών (ανθρώπων και καθεστώτων) για κανένα προφανή λόγο.
παράδειγμα
-Δε σου φένεται πως οι τακτικές της Χ.Α., όπως οι επιθέσεις εναντίον μεταναστών, ή τα πογκρόμ, θυμίζουν τακτικές των ναζί στη γερμανία;
-Σε μας τα λες για τους ναζί; Ο Στάλιν έκανε συμφωνία μαζί τους όχι εμείς. Αυτά να τα πεις σε κάτι πουλημένα τομάρια που πέρνανε λεφτά απ'τη Μόσχα. Σήμερα έχουμε 2012 και αυτό που απασχολεί τους ΈΛΛΗΝΕΣ είναι πως θα καταφέρουν να επιβιώσουν, την ώρα που εκατομμύρια λαθρομετανάστες μπαίνουν δωρεάν στα νοσοκομεία και τους παιδικούς σταθμούς ενώ ΈΛΛΗΝΕΣ μένουν απ'έξω και (και συνεχίζει επ'άπειρον).
Ασύλληπτος εκτροχιασμός.
Όταν λέω οτι οι χρυσαυγίτες είναι ναζί, ΔΕΝ ΛΕΩ πως υποστηρίζω την παπαρήγα, τον στάλιν, τον μάο, ή οποιοδήποτε μαλάκα. Αυτά τα άλματα μόνο χρυσαυγίτες (και οι συνειδητά ή μη υποστηρικτές τους) τα κάνουν, δείγμα του πόσο χαζοί είναι. Ένα πολύ ωραίο άρθρο για το θέμα είναι
"Ο λόγος του Κασιδιάρη" και κατ'επέκταση της Χ.Α.